Πάει για κεκλεισμένων των θυρών το Κραϊόβα – ΑΕΚ (VIDEO)

Εξαλλοι στη Χόνβεντ για τη μη διακοπή του ματς με Κραϊόβα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με άκρως επεισοδιακό τρόπο, η  Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα  σφράγισε χθες το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό του Europa League, εκεί που θα συναντήσει την ΑΕΚ .

Οι Ρουμάνοι πήραν την πρόκριση κόντρα στην Χόνβεντ, ωστόσο το ματς σημαδεύτηκε από την κροτίδα που εκτοξεύτηκε στον διαιτητή.  Το παιχνίδι διακόπηκε για περισσότερη από μισή ώρα όταν στο τελευταίο λεπτό της παράτασης μια κροτίδα από την ρουμανική κερκίδα τραυμάτισε τον διαιτητή του αγώνα, Άρνολντ Χάντερ. Παρότι το ματς συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε στα πέναλτι, όσα συνέβησαν καταγράφηκαν και είναι άκρως επιβαρυντικά για τη ρουμανική ομάδα του Παπουρά.

Όλα δείχνουν πως και το πρώτο ματς (8/8) της Κραϊόβα με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, καθώς οι Ρουμάνοι δεν τη γλιτώνουν από την UEFA για τα χθεσινά επεισόδια. Στο ΟΑΚΑ, η Ένωση δε θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της, μετά από όσα έγιναν πέρσι με τον Άγιαξ και κατά πως φαίνεται, το ίδιο θα συμβεί και με τους Ρουμάνους. Πάμε δηλαδή για δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών!

Υπάρχει δεδικασμένο

Βεβαίως, θα θεωρηθεί σκάνδαλο η μη τιμωρία των Ρουμάνων, καθώς υπάρχει και δεδικασμένο. Στις 9 Αυγούστου του 2018 και στον αγώνα της Στουρμ Γκρατς με την ΑΕΚ Λάρνακας για τα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης, ο ένας εκ των δύο βοηθών τραυματίστηκε από μπουκάλι μπίρας που πέταξαν από την κερκίδα. Η αναμέτρηση διακόπηκε στο 78’ και για 25 λεπτά, ο βοηθός αντικαταστάθηκε από τον τέταρτο και το ματς ολοκληρώθηκε με νίκη της κυπριακής ομάδας (0-2), αλλά οι Αυστριακοί δεν γλίτωσαν την «καμπάνα». Συγκεκριμένα τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και μία επιπλέον με διετή αναστολή, ενώ τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Φυσικά, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για την ΑΕΚ, είναι το πότε θα συνεδριάσει η ΟΥΕΦΑ και αν η τιμωρία θα βγει πριν το ματς της Πέμπτης. Η UEFA άνοιξε πειθαρχική έρευνα για τα γεγονότα της χθεσινής αναμέτρησης και περιμένει την έκθεση του παρατηρητή. Μέχρι τη Δευτέρα θα γίνει γνωστό αν η αρμόδια επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας συνεδριάσει εκτάκτως για να ρίξει «καμπάνα» κεκλεισμένων των θυρών στην ρουμανική ομάδα.

Δείτε και βίντεο από το Στουρμ Γκρατς-ΑΕΚ Λάρνακας:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X