Παπουρά: «Δε φοβόμαστε την ΑΕΚ»

Παπουρά: «Δε φοβόμαστε την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κραϊόβα θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον κόουτς των Ρουμάνων, Κορνέλιου Παπουρά να αναφέρεται στην ΑΕΚ μετά την πρόκριση επί της Χόνβεντ. Ο Παπουρά τόνισε πως θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», ωστόσο δε φοβούνται την ομάδα του Καρντόσο.

«Σίγουρα θα έχουμε πολύ πιο δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΕΚ. Αλλά δεν φοβόμαστε τους Έλληνες. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε. Έχω πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας, αλλά σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ό,τι απέναντι στη Χόνβεντ για να τα καταφέρουμε», ανέφερε.

Όσο για την πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στους Ούγγρους μετά από ένα άκρως επεισοδιακό ματς, είπε: «Αξίζαμε την πρόκριση. Θα ήταν άδικο να χάσουμε στα χαρτιά με 3-0 ένα ματς στο οποίο ο αντίπαλος δεν έκανε ευκαιρία, όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε, έστω και στα πέναλτι, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς νωρίτερα. Ελπίζω να έχουμε τον κόσμο μας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X