Οι 11 υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Europa League!

Οι 11 υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Europa League!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον τρίτο προκριματικό του Europa League, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη  ρουμανική Κραϊόβα, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 8 Αυγούστου στη Ρουμανία.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε ενημέρωση για την κλήρωση της Δευτέρας, εκεί που η Ένωση θα μάθει τους υποψήφιους αντιπάλους της για τα πλέι οφ. Αν φυσικά, περάσει τη ρουμανική Κραϊόβα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ έμαθε απόψε τον αντίπαλό της στον τρίτο προκριματικό του UEFA Europa League, που θα είναι η ρουμανική Κραϊόβα, αλλά ταυτόχρονα και το τελικό γκρουπ των υποψήφιων αντιπάλων της για την κλήρωση των πλέι οφ της διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Αυγούστου (14.30 ώρα Ελλάδας) στα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

Στην κλήρωση θα μετάσχουν 26 ζευγάρια του τρίτου προκριματικού και μετά και τις σημερινές ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού (δεν αποκλείστηκε καμία από τις ομάδες που είχαν καλύτερο συντελεστή!) οριστικοποιήθηκε ότι η ΑΕΚ (ως ζευγάρι βεβαίως με τη ρουμανική Κραϊόβα) θα μετάσχει στην κλήρωση από το γκρουπ των 13 θεωρητικά ανίσχυρων (non seeded teams).

Οι πιθανοί της αντίπαλοι, όμως, δεν θα είναι δεκατρείς αλλά έντεκα γιατί δεν μπορεί να κληρωθεί με το ζευγάρι Λέγκια Βαρσοβίας – Ατρόμητου όπως και με το ζευγάρι Στεάουα-Μπόλεσλαβ γιατί σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να υπάρξει σύγκρουση ομάδων από την ίδια χώρα. Να σημειώσουμε ότι την κατάταξη σε ισχυρούς και ανίσχυρους την καθορίζει ο ανώτερος συντελεστής της μίας εκ των  δύο ομάδων του κάθε ζευγαριού της προκριματικής φάσης. Για παράδειγμα ο Ατρόμητος, αν και με χειρότερο συντελεστή από την ΑΕΚ, είναι στους ισχυρούς λόγω του υψηλού συντελεστή της αντιπάλου του, Λέγκια Βαρσοβίας, στον τρίτο προκριματικό.

Η ΑΕΚ βεβαίως μέχρι τη Δευτέρα το πρωί θα περιμένει τον ειδικό διαχωρισμό των ομάδων από την UEFA σε τρία υπο-γκρουπ εκ των οποίων τα δύο θα είναι με οχτώ ομάδες (άρα με τέσσερις υποψήφιους αντιπάλους) και το ένα με δέκα (με πέντε υποψήφιους αντιπάλους).

Στην κλήρωση των πλέι οφ εκτός από την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, από ελληνικής πλευράς, μετέχει και ο Αρης (ως ζευγάρι με τη νορβηγική Μόλντε), που πήρε την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης αποκλείοντας την κυπριακή ΑΕΛ. Η ΠΑΕ ΑΕΚ συγχαίρει τις δύο ελληνικές ομάδες για τις αποψινές τους προκρίσεις και εύχεται καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μας στη συνέχεια των καλοκαιρινών προκριματικών.

ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Αϊντχόφεν-Χάουγκεσουντ
Σπάρτα Πράγας–Τράμπζονσπορ
Βικτόρια Πλζεν-Αντβέρπ
Μπρόντμπι-Μπράγκα
ΑΕΚ Λάρνακας-Γάνδη
Λέγκια Βαρσοβίας-Ατρόμητος
Βαντούζ-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
Στεάουα-Μπόλεσλαβ
Φέγενορντ-Ντιναμό Τιφλίδας
Λουκέρνη-Εσπανιόλ
Μάλμε-Ζρίνσκι
Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ
Πιούνικ Ερεβάν-Γουλβς

ΟΙ ANΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Toυν-Σπαρτάκ Μόσχας
Τορίνο-Σαχτιόρ Σαλιγκόρσκ
Κραϊόβα-ΑΕΚ
Μίντιλαντ-Ρέιντζερς
Μόλντε-Αρης
Ριέκα-Αμπερντίν
Αούστρια Β.-Απόλλων Λ.
Νόρκεπινγκ-Χάποελ Μπερ Σέβα
Λοκομοτίβ Πλόβντιβ-Στρασμπούρ
ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Ζόρια Λουχάνσκ
Μάριουπολ-Αλκμααρ
Νέφτσι-Μπνέι Γέχουντα
Βέντσπιλς-Γκιμαράες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X