Δείτε VIDEO με την κροτίδα που διέκοψε το Κραϊόβα – Χόνβεντ

Δείτε VIDEO με την κροτίδα που διέκοψε το Κραϊόβα – Χόνβεντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κίνδυνο βαριάς τιμωρίας αντιμετωπίζει η Κραϊόβα μετά την διακοπή που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο τελευταίο λεπτό της παράτασης του αγώνα με την Χόνβεντ. Συγκεκριμένα, στο 119ο λεπτό υπήρξε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, ενώ έπεσε και μια κροτίδα από τους οπαδούς των Ρουμάνων, η οποία έσκασε ακριβώς δίπλα από τον διαιτητή της συνάντησης, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για περίπου μισή ώρα! Παρά την παροχή των πρώτων βοηθειών ο διαιτητής έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο και την θέση του πήρε ο τέταρτος.

Η Κραϊόβα κατάφερε να προκριθεί τελικά εις βάρος των Ούγγρων στα πέναλτι και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε διπλές αναμετρήσεις, γιια τον τρίτο προκριματικό του Europa League. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι τους Ρουμάνους τους περιμένει βαριά καμπάνα από την ΟΥΕΦΑ λόγω τραυματισμού του διαιτητή.

Πάντως αυτή τη στιγμή μοιάζει αρκετά δύσκολο να υπάρξει άμεση τιμωρία των Ρουμάνων που θα ισχύσει στο ματς με την ΑΕΚ, αφού ο πρώτος αγώνας θα γίνει σε μία εβδομάδα από σήμερα. Ετσι, το ενδεχόμενο να υπάρξει τιμωρίας της έδρας της Κραϊόβα κόντρα στην Ενωση δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Δείτε βίντεο με όσα έγιναν:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X