Θ. Αντετοκούνμπο «H Εθνική εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες»

Θ. Αντετοκούνμπο «H Εθνική εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τόνισε πως η Εθνική έχει μεγάλες βλέψεις για το παγκόσμιο Kύπελλο και υπογράμμισε πως η «γαλανόλευκη» είναι η ομάδα που εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες.

Ο 27χρονος φόργουορντ δήλωσε περήφανος που θα αγωνιστεί για ακόμα μια φορά με τα «γαλανόλευκα» και μάλιστα στο πλευρό των δύο αδελφών του, Γιάννη και Κώστα, δεν έκρυψε ότι η φετινή διοργάνωση θα ενέχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας ενώ παράλληλα μίλησε και για τη νέα σεζόν που θα τον βρει συμπαίκτη με τον Γιάννη στο Μιλγουόκι και τους Μπακς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Αντετοκούμπο στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6

Για το πώς νιώθει που βρίσκεται στην Εθνική και μάλιστα μαζί με τα δύο του αδέρφια: «Είμαι πολύ περήφανος. Το βλέπω με πάρα πολύ θετικό τρόπο κι είμαι αισιόδοξος για αυτή την ομάδα».

Για το φετινό επίπεδο στο Παγκόσμιο: «Είναι πολύ δύσκολα σίγουρα τα πράγματα, έχουμε μεγάλες βλέψεις, αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να πάμε βήμα βήμα και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για τον όμιλο της εθνικής και τις προσδοκίες της ομάδας: «Τίποτα δεν κερδίζεται στα χαρτιά. Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο φέτος. Έχουμε μαζευτεί τώρα όλα τα παιδιά μαζί, από κει και πέρα πάμε μέρα-μέρα να δούμε τι θα κάνουμε και στα φιλικά».

Για τη νέα σεζόν στους Μιλγουόκι Μπακς μαζί με τον Γιάννη: «Σίγουρα είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα. Νιώθω πολύ ενθουσιασμένος για αυτήν την ευκαιρία και θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν του χρόνου».

Για το μήνυμα που έχει να δώσει στους φίλους της εθνικής: «Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας στηρίζουν, θέλουμε να ξέρουν ότι για αυτούς τους ανθρώπους, που στηρίζουν το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό δουλεύουμε κάθε μέρα, για αυτούς και για όλους τους Έλληνες θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και αυτούς εκπροσωπούμε. Περιμένω να τους δω και στο επόμενο τουρνουά και στο Ακρόπολις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X