Κραϊόβα-Χόνβεντ: Μαθαίνει απόψε τον πρώτο της αντίπαλο η ΑΕΚ

Κραϊόβα-Χόνβεντ: Μαθαίνει απόψε τον πρώτο της αντίπαλο η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουνιβερσιτατέα Κραΐόβα ή Χόνβεντ ;

Η ΑΕΚ μαθαίνει σήμερα το βράδυ τον πρώτη της αντίπαλο στον τρίτο προκριματικό του Europa League, με τις Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα και Χόνβεντ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Ρουμανία.

Στη ρεβάνς του 0-0 της Ουγγαρίας, οι δυο ομάδες αγωνίζονται σήμερα στις 19:15 στην Ρουμανία, με την  Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα να έχει ναι μεν ένα ελαφρύ προβάδισμα μετά την ισοπαλία στο εκτός έδρας ματς, αλλά τα πάντα είναι ανοιχτά και τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το 0-0 είναι ένα αρκετά πονηρό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ματς, οι Μαγυάροι ήταν απειλητικοί μόνο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος οι Ρουμάνοι έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, όμως δεν τα κατάφεραν.

Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Παπούρα έκανε το απόλυτο 3/3 με τη νίκη 1-0 εντός έδρας κόντρα στην Κίντια . Για το αποψινό ματς, εκτός παραμένουν ο αμυντικός Γκάρδος, ο μέσος Μιχαΐλα και οι φορ Κόλγιτς και Μπάικου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του χαφ Ιονίτσα. Από την άλλη, η ομάδα της Βουδαπέστης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του μέσου Μεζγκράνι, ενώ το πρωτάθλημα της χώρας ξεκινάει το Σαββατοκύριακο.

Σήμερα, λοιπόν η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο μαθαίνει τον πρώτο της αντίπαλο στον τρίτο προκριματικό του Europa League, με το πρώτο ματς να είναι στην Ρουμανία ή στην Ουγγαρία στις 8 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για τις 15 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποια ομάδα και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, δεν… τρομάζει την ΑΕΚ του Καρντόσο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X