Πάει για πρόκριση σήμερα ο Άρης μέσα στην Κύπρο επί της ΑΕ Λεμεσού

Πάει για πρόκριση σήμερα ο Άρης μέσα στην Κύπρο επί της ΑΕ Λεμεσού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:00 (Cosmotesports1) την ΑΕ Λεμεσού στη ρεβάνς του 0-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας στόχο να παρουσιαστούν πιο εύστοχοι ώστε να προκριθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Από την πρώτη αναμέτρηση φάνηκε ότι ο σύλλογος της Κύπρου είναι ένας σαφώς υπολογίσιμος αντίπαλος, που ποντάρει πολύ στην άμυνά του, αλλά δεν προκαλεί φόβο στους «κιτρινόμαυρους» και σίγουρα περνάει από το χέρι τους η πρόκριση. Αρκεί αυτήν τη φορά να μην… σημαδέψουν τα δοκάρια και να καταφέρουν να νικήσουν τον Βοζίνια.

Αν προκριθουν, στην επόμενη φάση, θα βρεθεί στον δρόμο τους η Μόλντε, η οποία καθάρισε με 3-1 την Τσουκαρίτσκι στη ρεβάνς του 0-0 της Νορβηγίας.

Απ’ ότι φαίνεται, ο Κουέστα στο τέρμα και οι Κόρχουτ, Βέλεθ, Ροζ, Σούντγκρεν στην άμυνα είναι οι σίγουροι, ο Μπάσα στον άξονα, ο Ματίγια μεσοεπιθετικα και ο Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης. Ο Έλληνας τεχνικός προβληματίστηκε, όπως είναι λογικό, για τον Λάρσον και το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει. Πιθανή η μετατόπιση του Ντιγκινί σε θέση οργανωτή και η παραμονή του Φετφατζίδη στο δεξί «φτερό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X