Αγραβάνης: «Το ηχητικό χάλασε τα αποδυτήρια. Δεν με ήθελε ο Μπλατ»

Αγραβάνης: «Ελπίζω να μείνω στην ομάδα της καρδιάς μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν πολύ απογοητευμένος από την συμπεριφορά των ανθρώπων του Ολυμπιακού και για το γεγονός πως ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν του έδωσε καμία ευκαιρία. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο περίφημο ηχητικό που διέρρευσε στα μέσα της χρονιάς.

Δείτε όσα είπε στην εφημερίδα «Φως»:

Για τον Ολυμπιακό: «Εννοείται ότι στεναχωρήθηκα. Διότι πίστευα ως Δημήτρης ότι δεν πήρα ευκαιρία από τον κόουτς. Ας είχα μία ευκαιρία, και αν δεν ήμουν καλός, εντάξει. Το ότι έφυγα έτσι όπως έφυγα με πίκρανε. Όμως πιστεύω ότι θα ξαναγυρίσω στον Ολυμπιακό! Και θα ήθελα να ξαναγυρίσω στον Ολυμπιακό. Ίσως κάθε εμπόδιο να είναι για καλό».

Για τον Μπλατ: «Μέσα στην χρονιά μου είχε πει “σε πιστεύω, σε χρειάζομαι» αλλά αυτό επί της ουσίας δεν έγινε ποτέ. Τον κατανοώ, είχε σχεδιάσει αλλιώς την ομάδα στην αρχή της σεζόν που ήμουν τραυματίας, και όταν έγινα απολύτως καλά είχαν αρχίσει να στραβώνουν τα πράγματα στην Ευρώπη. Δεν τον κακίζω. Απλώς πιστεύω ότι άξιζα μία ευκαιρία».

Για το αν του προτάθηκε μείωση συμβολαίου: «Το θέμα δεν ήταν οικονομικό για το αν θα παραμείνω. Το θέμα ήταν ότι ο προπονητής ήθελε άλλον. Δεν είναι κακό. Είμαι όμως στην καλύτερη ηλικία και πρέπει να παίξω. Πέρασα περιπέτεια με την επέμβαση στο πόδι μου, που με άφησε έξω, αλλά είμαι απολύτως υγιής και έτοιμος. Γι’ αυτό λύσαμε την συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό φιλικά και ωραία».

Για την αγωνιστική πτώση του Ολυμπιακού από τον περασμένο Ιανουάριο: «Πιστεύω ότι το ηχητικό που διέρρευσε έκανε πολύ μεγάλη ζημιά στα αποδυτήρια. Όσο και να μην το παραδεχόμαστε δημόσια, εγώ θεωρώ ότι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Και όχι οικονομικό, διότι οι Έλληνες, ειδικά όταν αγωνίζονται με την φανέλα του Ολυμπιακού, δεν σκέφτονται τα λεφτά, σκέφτονται την ομάδα και τον κόσμο. Παίζουμε και για τη φανέλα. Το ηχητικό, που ακόμα δεν ξέρουμε ούτε το πώς -αν έγινε επίτηδες ή κατά λάθος- ήρθε σαν βόμβα στην ομάδα».

Για το «μέχρι τέλους», την διαιτησία και το ελληνικό μπάσκετ: «Το θέμα δεν είναι ένα ματς. Εγώ ξέρω πως μετά το τελευταίο πρωτάθλημα που πήρε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, τότε που είχαν γίνει εκπληκτικοί τελικοί – και δεν το λέω επειδή το πήραμε εμείς, ήταν εκπληκτικά ματς, σαν ταινία ήταν οι ανατροπές – μετά χαλάσανε όλα. Δεν θέλει κανένας φίλαθλος να κρίνονται από τη διαιτησία τα ματς. Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό μπάσκετ, με συσκέψεις επί συσκέψεων, και το ότι δεν βρέθηκε λύση ενώ έπρεπε να παρθούν άμεσες αποφάσεις.

Έπρεπε να βάλουν και ξένους διαιτητές να τελειώνει το θέμα. Έχουμε και καλούς Έλληνες διαιτητές, αλλά έπρεπε να γίνει επιτροπή που θα τους κρίνει αυστηρά και όποιος κάνει τραβηγμένα πράγματα να πηγαίνει σπίτι του αμέσως. Είναι κρίμα αυτά που γίνονται τα τελευταία δύο χρόνια και είναι τραγικό που δεν άλλαξε τίποτα, δεν δόθηκε καμία λύση και έχασε το ελληνικό μπάσκετ από το πρωτάθλημα ολόκληρο Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X