Χούλτ: «Είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια του Europa League»

Χούλτ: «Είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια του Europa League»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκλας Χούλτ έπαιξε ως αλλαγή στο χθεσινό φιλικό της ΑΕΚ με την Μπασακσεχίρ στο ΟΑΚΑ και μετά το τέλος του παιχνιδιού, μίλησε στο gazzeta.gr για το πλάνο του Μιγκέλ Καρντόσο, το γεγονός πως σε εκείνον ταιριάζει… γάντι, αλλά και για τους στόχους που έχουν θέσει οι κιτρινόμαυροι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκλας Χουλτ:

«Νομίζω πως πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί το στυλ που θέλει να παίξει ο προπονητής μας βασίζεται στην κατοχή της μπάλας. Πρέπει να έχουμε την μπάλα λοιπόν στα πόδια μας όσο το δυνατόν περισσότερο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και να έχουμε υπομονή στην κυκλοφορία προκειμένου να πετύχει το αγωνιστικό πλάνο.

Θα μιλήσω από τη δική μου την πλευρά. Θέλει τα ακραία μπακ να παίζουν πολύ επιθετικά. Αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ γιατί έχω τη δυνατότητα να παίζω πάνω – κάτω όλη την πλευρά. Αυτό το στοιχείο το έχω στο παιχνίδι μου, είναι κάτι που μου αρέσει, συνεπώς είναι καλό για μένα».

Σχετικά με το χθεσινό φιλικό με την Μπασακσεχίρ, σχολίασε: «Παίξαμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιάσαμε το ποδόσφαιρο που μας αρέσει να παίζουμε. Χάναμε πολλές μπάλες εύκολα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ήρεμοι με την μπάλα στα πόδια και είχαμε περισσότερο την κατοχή. Συνολικά δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι, αλλά ήταν ένα ακόμα βήμα για να φτάσουμε πιο κοντά στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλουμε».

Οσο για την πρόοδο της ομάδας, τόνισε: «Σίγουρα υπάρχει βελτίωση. Από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι σήμερα έχουμε δώσει νομίζω επτά φιλικά παιχνίδια. Είμαστε πολύ καλύτερα αυτή τη στιγμή σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και στη γενικότερη εικόνα. Είμαστε νομίζω έτοιμοι πλέον για τα επίσημα ματς που ακολουθούν στην Ευρώπη».

Για τους πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ στο Europa League: «Περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλό μας στον τρίτο προκριματικό γύρο και έπειτα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα γι’ αυτό. Αλλά το σημαντικό είναι να προκριθούμε στο τέλος στους ομίλους του Europa League, αυτός είναι ο στόχος που έχουμε θέσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X