Ποιες ομάδες θα κατακτήσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα;

Ποιες ομάδες θα κατακτήσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Την Παρασκευή 9 Αυγούστου γίνεται η σέντρα στην Αγγλία και τη Γαλλία. Μία εβδομάδα αργότερα αρχίζουν τα πρωταθλήματα στη Γερμανία και την Ισπανία. Το Σαββατοκύριακο 24-25 Αυγούστου θα ξεκινήσουν το ιταλικό και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ειδικά στοιχήματα για τους νικητές των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Θα επικρατήσουν τα φαβορί ή θα γίνουν εκπλήξεις; Ποια είναι τα αουτσάιντερ που μπορούν να κάνουν την ανατροπή;

Νέα μάχη Μάντσεστερ Σίτι με Λίβερπουλ

Στην Premier League φαβορί για να πάρει και εφέτος τον τίτλο είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Αναμένεται να δώσει νέα μάχη με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ, η οποία είναι δεύτερο φαβορί. Ακολουθούν η Τότεναμ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Άρσεναλ.

Στη Ligue 1 η κυριαρχία της Παρί Σεν Ζερμέν δεν φαίνεται να αμφισβητείται. Δεύτερο φαβορί είναι η Λυών και την ακολουθούν η Μονακό και η Μαρσέιγ.

Στη La Liga θα παλέψουν για τον τίτλο η Μπαρτσελόνα η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι είναι φαβορί για να διατηρήσει τα σκήπτρα. Το δίδυμο θα προσπαθήσει να «σπάσει» η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μεγάλα φαβορί η Μπάγερν και η Γιουβέντους

Στη Bundesliga «καυτό» φαβορί και εφέτος είναι η Μπάγερν Μονάχου. Την ανατροπή θα κυνηγήσει η Ντόρτμουντ, η οποία πάλεψε πέρσι και τερμάτισε 2 βαθμούς πίσω από τους Βαυαρούς. Τρίτο φαβορί είναι η Λειψία.

Στη Serie A η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να πάρει ξανά τον τίτλο. Η Ίντερ και η Νάπολι φιλοδοξούν να κάνουν την έκπληξη.

Ποιες ομάδες θα τερματίσουν πιο ψηλά στη Super League;

Στη Super League προβάδισμα έχει ο κάτοχος του τίτλου ΠΑΟΚ και ακολουθούν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ειδικά στοιχήματα Head 2 Head, για τις ομάδες που θα τερματίσουν πιο ψηλά στη βαθμολογία, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Άρη, την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X