Το ΟΑΚΑ... ξυπνά για την «πρόβα-τζενεράλε» της ΑΕΚ με την Μπασακσεχίρ (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το ΟΑΚΑ... ξυπνά για την «πρόβα-τζενεράλε» της ΑΕΚ με την Μπασακσεχίρ (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμονή τελείωσε, το ΟΑΚΑ… ξυπνά και φορά «κιτρινόμαυρα»! Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (20.30 LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports 1) την Μπασακχεσίρ στο τελευταίο και πιο δυνατό φιλικό του καλοκαιριού. Στην «πρόβα-τζενεράλε» της νέας χρονιάς, ο Μιγκέλ Καρντόσο θα έχει λιγοστές απουσίες ενώ, όλα τα βλέμματα αναμένεται να πέσουν πάνω στον Νέλσον Ολιβέιρα που θα κάνει το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του για το αποψινό παιχνίδι, τους Οικονόμου, Κρίστιτσιτς και Γιακουμάκη που τις προηγούμενες μέρες ακολούθησαν ατομικά προγράμματα στην προπόνηση. Ωστόσο, οι δυο πρώτοι αναμένεται να είναι έτοιμοι για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς στις 8 Αυγούστου.

Το πλάνο του Καρντόσο

Στην αναμέτρηση με την δευτεραθλήτρια Τουρκίας, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει τον Βασίλη Μπάρκα για τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ, παρόλο που δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Σε σύστημα 4-2-3-1, οι Όγκνιεν Βράνιες και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα είναι οι κολώνες του κέντρου της άμυνας, με τους Παουλίνιο και Χουλτ να παίρνουν θέση στα άκρα. Οι Σιμάο και Σιμόες θα βρίσκονται στα χαφ, με τον Ντανιέλε Βέρντε πιθανότατα στα δεξιά, τον Πέτρο Μάνταλο στα αριστερά και τον Ζεράλδες σε ρόλο δεκαριού.

Στην χθεσινή προπόνηση, ο Καρντόσο δούλεψε για αρκετή ώρα με τον Βίκτωρ Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης. Ο 27χρονος τα πήγε εξαιρετικά στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ και στα φιλικά παιχνίδια είχε καλή εικόνα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μένει ικανοποιημένος από εκείνον. Έτσι, κόντρα στην Μπασακχεσίρ αναμένεται να ξεκινήσει ο Κλωναρίδης στην κορυφή της επίθεσης και οι Μάρκο Λιβάγια, Νέλσον Ολιβέιρα να έρθουν από τον πάγκο.

Και μετά… Ευρώπη

Ο φιλικός αγώνας με την ομάδα της Τουρκίας είναι ο τελευταίος της προετοιμασίας για την ΑΕΚ. Μετά από αυτό μπαίνει σε… ρυθμούς Ευρώπης καθώς την επόμενη Πέμπτη (8/8) θα αντιμετωπίσει μια εκ των Κραϊόβα ή Χόνβεντ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. H Ένωση θα μάθει αύριο τον αντίπαλο της με τις δυο ομάδες να έχουν αναδειχθεί ισόπαλε 0-0 τον πρώτο αγώνα.

Αυγενάκης και Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση επί της Βικτόρια Πλζεν θα συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και αντίπαλος του θα είναι Μπασακχεσίρ. Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς με κάποιους συνεργάτες του, αναμένεται να βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να δουν από… πρώτο χέρι την αντίπαλο τους κόντρα στην ΑΕΚ.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκτός από τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», θα δώσει το «παρών» και ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης που έχει ξεκαθαρίσει πως θα πάει σε όλους του εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες ελληνικών ομάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X