Καρντόσο-Μαρσέλο: Εχουν μιλήσει για την ΑΕΚ!

Καρντόσο-Μαρσέλο: Εχουν μιλήσει για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To «Enwsi.gr» αποκάλυψε χθες ότι μία από τις περιπτώσεις που έχει εξετάσει η ΑΕΚ και συγκεκριμένα ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι αυτή του Μαρσέλο, ο οποίος βγάζει το… παντεσπάνι του πλέον στο MLS με τη φανέλα των Σικάγο Φάιαρ.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είχε έρθει για πρώτη φορά στο προσκήνιο, την εποχή που η ΑΕΚ προσπαθούσε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες. Τότε ο Πορτογάλος προπονητής είχε ρίξει στο τραπέζι του Νίκου Λυμπερόπουλου την περίπτωση του Μαρσέλο, την καριέρα του οποίου εκτόξευσε και για τον οποίο μιλάει με τα καλύτερα λόγια.

Για να γίνει μάλιστα αντιληπτή η εκτίμηση που τρέφει ο νυν προπονητής της ΑΕΚ για τον πρώην παίκτη του, πρέπει να αναφέρουμε ότι του έχει αφιερώσει ειδική σελίδα στην επίσημη ιστοσελίδα του, όπου και εκεί του πλέκει το εγκώμιο! Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που συλλέξαμε χθες από την Πορτογαλία, Καρντόσο και Μαρσέλο μίλησαν για την ΑΕΚ πριν ο Πορτογάλος τεχνικός δώσει το όνομα του Βραζιλιάνου στόπερ στον Τεχνικό Διευθυντή της «Ένωσης» και ο 30χρονος αμυντικός ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφού η προσαρμογή στο Σικάγο δεν είναι τόσο εύκολη.

Η απόκτηση όμως του Βράνιες έβαλαν ένα προσωρινό stop στη μεταγραφή, η οποία όπως σας έχουμε ενημερώσει μόνο εύκολη δεν είναι, μιας και ο Μαρσέλο έχει συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβριο του 2020 και στο MLS δεν σπάνε εύκολα τα συμβόλαια.

Συμπαίκτης με Ζεράλδες, ξέρει και τον Παουλίνιο

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η ιεραρχία για το κέντρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας είναι: Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Οικονόμου και Σβάρνας. Όμως ο Ουκρανός δεν μπορεί να βγάλει όλη τη σεζόν με συνεχόμενα ματς, ο Βόσνιος κρύβει πολλή τρέλα μέσα του, ο Οικονόμου δεν μπορεί να σταθεί το ίδιο καλά αν δεν έχει κάποιο πρώτο βιολί δίπλα του και ο Σβάρνας δεν έχει την εμπειρία, τις παραστάσεις και τις ικανότητες για να βασιστεί η ομάδα πάνω του.

Αν η ΑΕΚ προκριθεί στους ομίλους του Europa League, τότε ο αριθμός των αγώνων θα αυξηθεί σε μία δύσκολη περίοδο και η ΑΕΚ θα χρειαστεί μία πολύ δυνατή λύση. Θα έχει και την άνεση να την κάνει με τα έσοδα που θα έρθουν από το bonus συμμετοχής και όχι μόνο. Ωστόσο αν αυτό δε συμβεί (κάτι που δε θέλουν ούτε να το σκέφτονται οι άνθρωποι του «Δικεφάλου»), τότε δεν μπορεί κανένας να αποκλείσει το ενδεχόμενο να μη γίνει άλλη μεταγραφή και να προχωρήσει στη σεζόν με την υπάρχουσα τετράδα μέχρι το χειμώνα…

Ο Μαρσέλο σύμφωνα με τα όσα λένε στην Πορτογαλία, από τη στιγμή που έμαθε για την ΑΕΚ φέρεται να ρώτησε δύο ανθρώπους, πλην του Καρντόσο. Ο ένας ήταν ο Φρανσίσκο Ζεράλδες με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες την εκπληκτική σεζόν 2017-2018 στη Ρίο Άβε και ο άλλος ο Παουλίνιο, με τον οποίο ναι μεν δεν έχουν συνυπάρξει ποτέ, αλλά είναι διαδικτυακοί φίλοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X