Οριστικό: Στο ΟΑΚΑ η ρεβάνς της ΑΕΚ με Κραϊόβα ή Χόνβεντ τον Δεκαπενταύγουστο

Άφωνοι οι Ιταλοί με ΑΕΚ και ΟΑΚΑ - «Πρέπει να περάσει, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανονικά στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη νικήτρια του ζευγαριού Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα-Χόνβεντ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Μπορεί η κλήρωση στη Νιόν να είχε βγάλει την Ενωση φιλοξενούμενη στο πρώτο ματς σε Ρουμανία ή Ουγγαρία αντίστοιχα, ωστόσο ενδεχόμενη παρουσία του Ολυμπιακού στο Europa League (αν αποκλειόταν από τη Βικτόρια Πλζεν) θα έφερνε πρόβλημα στην έδρα διεξαγωγής της ρεβάνς της Ενωσης. Αιτία θα αποτελούσε ο κανονισμός της UEFA, αφού όπως αναφέρει, ομάδες από την ίδια χώρα δεν μπορούν να παίζουν την ίδια μέρα εντός έδρας. Και προτεραιότητα στην προκειμένη περίπτωση θα είχε ο Ολυμπιακός, καθώς θα προερχόταν από τα προκριματικά του Champions League.

Κάτι τέτοιο δε συνέβη και έτσι η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τον αντίπαλο της που θα προκύψει την Πέμπτη, κανονικά στις 8 Αυγούστου, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 15 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X