Στο Open TV το πρώτο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Αγιαξ

Στο Open TV το πρώτο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Αγιαξ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστό έγινε το κανάλι που θα καλύψει τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αγιαξ, για τον τρίτο προκριματικό του Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς θα υποδεχθούν τους νταμπλούχους Ολλανδίας στις 6 Αυγούστου, σε αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Open TV.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου:

ΠΑΟΚ — ΑΓΙΑΞ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΕΝ!

Το πιο σημαντικό ποδοσφαιρικό ματς εξασφάλισε το Open μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Την προσεχή Τρίτη 6 Αυγούστου Θα μεταδώσει απευθείας από την Τούμπα το πρώτο παιχνίδι τον ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ! Η τύχη έφερε στον δρόμο των νταμπλούχων Ελλάδας προς τον ομίλους τον Champίons League τον πιο ισχυρό αντίπαλο, τον Άγιαξ, που πέρσι άφησε με το στόμα ανοιχτό όλη την Ευρώπη φτάνοντας λίγα… δευτερόλεπτα από την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Όμως, ο αήττητος πρωταθλητής Ελλάδας είναι πανέτοιμος να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που τον αναλογούν και, αρχής γενομένης από το ματς της Τούμπας, να παλέψει για την πρόκριση κόντρα στην ομάδα-μοντέλο των Ολλανδών.

Δείχνοντας αντανακλαστικά αλλά και αξιοσημείωτη συνέπεια στην παρουσία τον καναλιού σε μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα (αγώνες Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Ρεάλ-Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο Ισπανίας, Μπόκα-Ρίβερ στον τελικό τον Κόπα Λιμπερταδόρες κλπ) το Open εξασφάλισε άλλο ένα τηλεοπτικό ματς-φιλέτο» που αναμένεται να παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο οι οπαδοί τον ΠΑΟΚ αλλά όλοι οι ‘Ελληνες φίλαθλοι.

Το σπουδαίο ματς θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά με: εικόνα HD από το Open την Τρίτη 6/8 στις 20:00, σε περιγραφή τον κορυφαίου ‘Ελληνα sportcaster, Αλέξη Σπυρόπουλο, με τους Γρηγόρη Ατρείδη και Αλέξανδρο Ξενικάκη στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο τον γηπέδου της Τούμπας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X