Τοντ: «Δεν το βάζει κάτω ο Σουμάχερ - Βλέπουμε μαζί και Formula 1»

Τοντ: «Δεν το βάζει κάτω ο Σουμάχερ - Βλέπουμε μαζί και Formula 1»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αισιόδοξα μηνύματα για την κατάσταση του Μίχαελ Σουμάχερ, έδωσε το άλλοτε αφεντικό του στη Ferrari, Ζαν Τοντ.

Πεντέμισι χρόνια έχουν περάσει από το σοβαρό ατύχημα που είχε στις Άλπεις ο Μίχαελ Σουμάχερ και η ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του είναι πολύ περιορισμένη. Ο Ζαν Τοντ, έδωσε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον θρύλο της Formula 1. Ο «Σούμι» είναι καθηλωμένος από τα τραύματά του, αλλά έχει μερική επικοινωνία με το περιβάλλον και μάλιστα παρακολουθεί αγώνες της Formula 1.

«Είδαμε έναν αγώνα Formula 1 μαζί, στο σπίτι του στην Ελβετία. Ο Μίχαελ είναι στα καλύτερα χέρια και έχει εξαιρετική φροντίδα κατ’ οίκον. Δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να παλεύει. Το ίδιο και η οικογένειά του. Δυστυχώς η φιλία μας δεν μπορεί να είναι όπως κάποτε, γιατί δεν έχουμε την ίδια επικοινωνία με πριν. Όλοι οι άνθρωποι γύρω του είναι πολύ θετικοί, παρά τις δύσκολες συνθήκες. Γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να έχουμε μόνο θετικές σκέψεις, για να τον βοηθήσουμε», τόνισε ο Τοντ στο Radio Monte Carlo.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X