Φλορίντο-Χιμένεθ: «Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα με την ΑΕΚ»

Φλορίντο-Χιμένεθ: «Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ… τάραξε τα νερά με την απόκτηση του Νάτσο Μόγια Φλορίντο στις αρχές Ιουνίου, με τον Ισπανό να αποτελεί ένα από τα πρώτα μεταγραφικά «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού. Από την άλλη, η τελευταία μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ ακούει στο όνομα, Νάτσο Πλάθα Χιμένεθ που ήρθε απο το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το γερμανικό για να την απογειώσει.

Κατά την χθεσινή πρώτη προπόνηση της χρονιάς αμφότεροι οι Ισπανοί εμφανίστηκαν απόλυτα ξεκάθαροι σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας.

Ο πρώτος σχολίασε στην “Ωρα”: “Ελπίζω να κατακτήσουμε τα πάντα. Για αυτό ήρθα εδώ. Να πάρουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Τσάλεντζ Καπ. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας αλλά νιώθω πως όλα θα πάνε καλά”

Χιμένεθ: “Φοβερό πρότζεκτ η ΑΕΚ”

Ο Νάτσο Χιμένεθ από την μεριά του επισήμανε : “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό το νέο ξεκίνημα. Να είμαι εδώ στην πρώτη με αυτό τον κόσμο είναι φανταστικό. Θέλω να κερδίσουμε τα πάντα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Η ΑΕΚ έχει ένα φοβερό πρότζεκτ το οποίο και με έπεισε για να είμαι εδώ σήμερα”.

 

Δείτε τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ στην πρώτη τους προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X