Το promo VIDEO της ΠΑΕ ΑΕΚ για το δυνατό φιλικό με την Μπασακσεχίρ!

Δείτε το υπέροχο 0-1 της ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δίνει αύριο (20.30, NovaSports 1) το τελευταίο και πιο δυνατό της τεστ για αυτό το καλοκαίρι κόντρα στην Μπασακχεσίρ στο ΟΑΚΑ. Με 20.000 φίλους της Ένωσης να αναμένονται στο Ολυμπιακό Στάδιο η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο θα δώσει την πρόβα τζενεράλε της πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της.

Προ ολίγου, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανάρτησε ένα πολύ ωραίο promo βίντεο για τον αυριανό αγώνα. Αφού γίνεται μια ανασκόπηση σε όλα τα φιλικά που έχει δώσει αυτό το καλοκαίρι η Ένωση, έπειτα φαίνονται εικόνες από ένα ασφυκτικά γεμάτο ΟΑΚΑ. Ο αγώνας με την δευτεραθλήτρια Τουρκίας θα είναι ο πρώτο για φέτος που οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την ομάδα τους καθώς η αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Θυμίζουμε πως: Άπαντες μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρονικά τα εισιτήριά τους στο «aekfc.gr» και από τα καταστήματα PUBLIC και από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη».

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X