Η αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό με την Μπασακσεχίρ

Στιγμές από την πρώτη προπόνηση του Ολιβέιρα με την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ  για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι προ των πυλών!

Η αρμάδα του Μιγκέλ Καρντόσο… αποκαλύπτεται αύριο στον κόσμο της, καθώς στις 20:30 φιλοξενεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, την δευτεραθλήτρια Τουρκίας, Μπασακσεχίρ.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο κόουτς της Ένωσης ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με την τουρκική ομάδα.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σιμάο, Μάνταλος, Σαρδέλης, Βέρντε, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Ντέλετιτς, Κλωναρίδης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Όλα τα «κιτρινόμαυρα όπλα» βρίσκονται στην διάθεση του Μιγκέλ Καρντόσο, σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει και την πρόβα της ΑΕΚ ενόψει των πρώτων παιχνιδιών για τον τρίτο προκριματικό του Europa League. Από την αποστολή της Ένωσης απουσιάζουν οι τραυματίες Μάριος Οικονόμου, Νέναντ Κρίστιτσιτς και Γιώργος Γιακουμάκης, οι οποίοι και συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Παράλληλα, εκτός έμεινε και ο Μιχάλης Μπακάκης που μετείχε κανονικά στην προπόνηση, ωστόσο δεν ήταν έτοιμος 100% για το φιλικό.

Στο αυριανό φιλικό με τους Τούρκους, αναμένεται να έχουμε… πάρτι στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου, καθώς έχουν ήδη φύγει πάνω από 3.000 εισιτήρια και δεν αποκλείεται να δώσουν το παρών στον αγώνα περίπου 20.000 Ενωσίτες. Αναμφίβολα, ο κόσμος του Δικεφάλου ανυπομονεί να δει για πρώτη φορά από κοντά τη νέα ΑΕΚ του Καρντόσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X