Πάντα υπόψη της ΑΕΚ ο Νέλσον Μόντε

Πάντα υπόψη της ΑΕΚ ο Νέλσον Μόντε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «Enwsi.gr» στις 29 Μαΐου, λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη για το deal με τον Μιγκέλ Καρντόσο είχε αποκαλύψει τους δύο «πόθους» του Πορτογάλου τεχνικού. Ο ένας ήταν ο Φρανθίσκο Ζεράλδες, ο οποίος τελικά φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα και ο άλλος ήταν ο Νέλσον Μόντε. Ο 24χρονος στόπερ της Ρίο Άβε είχε κάνει σούπερ χρονιά με τον Μιγκέλ Καρντόσο προπονητή και με συμπαίκτη τον Μαρσέλο που φέρεται πως έχει μπει για τα καλά στο προσκήνιο.

Όπως ανέφεραν χθεσινοβραδινές πληροφορίες από την Πορτογαλία, η περίπτωση του Μόντε δεν έχει εγκαταλειφθεί εντελώς για την ΑΕΚ. Μπορεί ο παίκτης να έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο πλέον έχει ξεπεράσει απόλυτα το θέμα του τραυματισμού του και πρόκειται για μία περίπτωση που θεωρείται αρκετά εφικτή για τα δεδομένα των «κιτρινόμαυρων».

Βεβαίως η ΑΕΚ δεν βιάζεται και αυτό θα πρέπει να το τονίσουμε, αφού έχει χρόνο να κινηθεί και να κάνει την καταλληλότερη επιλογή για τα μετόπισθεν.

Σημαντικό επίσης ρόλο, το έχουμε τονίσει, ότι θα παίξει και το πόσο σύντομα θα αποχωρήσουν από το ρόστερ παίκτες όπως οι Τσόσιτς και Μοράν, προκειμένου να… απελευθερωθούν τουλάχιστον 500.000 ευρώ, τα οποία θα έχει στη συνέχεια τη δυνατότητα η ΑΕΚ να τα χρησιμοποιήσει για την επιπλέον ενίσχυσή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X