Γεμίζει το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Γεμίζει το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο στολίδι της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά» που σηκώνεται με γοργούς ρυθμούς στην Νέα Φιλαδέλφεια θα στεγαστεί και το επιβλητικό Μουσείο της ομάδας.

Αρκετοί φίλοι της Ένωσης, έχουν ήδη προχωρήσει σε σπουδαίες δωρεές για το Μουσείο της ομάδας. Σήμερα έγιναν μερικές ακόμα με τον Αθανάσιο Θωμά να προσφέρει μια πλούσια συλλογή, η οποία περιλαμβάνει την εμφάνιση του Βασίλη Τσιάρτα, της περιόδου 2000-2001, αναμνηστικά pins ευρωπαϊκών αγώνων, αναμνηστικά μετάλλια, παλιές εφημερίδες, καθώς και τη συλλεκτική ομάδα της ΑΕΚ στο Subbuteo, της περιόδου 1972-1973.

Επίσης, ο Χρήστος Μπούνος πρόσφερε την εμφάνιση του Μπρούνο Τσιρίλο, της σεζόν 2006-2007, εισιτήρια, καθώς και ένα παλιό κασκόλ της ομάδας. Τα αδέρφια Χρήστος και Σταύρος Καμπακάκης προσφέρουν μία συλλογή από λάβαρα ευρωπαϊκών αγώνων της ΑΕΚ, καθώς και από αυτόγραφα και φωτογραφίες παικτών. Τέλος, ο Αναστάσιος Σκαφίδας προσφέρει μια πλούσια συλλογή εισιτηρίων της ΑΕΚ, καθώς και ένα κομμάτι από το δίκτυ του τέρματος του σταδίου Ν. Γκούμας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X