Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνουν τα χέρια για ανταλλαγή Λουκάκου-Ντιμπαλά

Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνουν τα χέρια για ανταλλαγή Λουκάκου-Ντιμπαλά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου παραμένει η Γιουβέντους, την ώρα που η Ίντερ δεν έχει καταφέρει να βρει τη «χρυσή τομή» στις συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «νεραντζούρι» έκαναν μια σημαντική προσφορά στον αγγλικό σύλλογο για τον Βέλγο επιθετικό, σεβόμενοι την αξία του παίκτη και έφτασαν μέχρι τα 59 εκατ. ευρώ, αλλά αυτή απορρίφθηκε στις αρχές του μήνα διότι δεν πλησίαζε τις αξιώσεις των «κόκκινων διαβόλων».

Η Γιουνάιτεντ πιστεύει πως τα 113 γκολ σε 252 εμφανίσεις του Λουκάκου στην Πρεμιερ Λιγκ, παράλληλα με τα 48 τέρματα που έχει σημειώσει σε 81 ματς με την εθνική Βελγίου, τον κάνουν έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη και για αυτό το λόγο τον κοστολογούν κοντά στα 100 εκατ. ευρώ.

Ένα ποσό που δύσκολα θα το πλησιάσουν οι Μιλανέζοι, χωρίς να προσθέσουν και κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα στην πρότασή τους.

Η «γηραιά κυρία» είναι πρόθυμη να συμπεριλάβει τον Ντιμπάλα ως μέρος οποιασδήποτε συμφωνίας για τον Λουκάκου.

Το μόνο που μένει είναι η πρωταθλήτρια Ιταλίας να πείσει τον Αργεντινό άσο να πάει στον αγγλικό σύλλογο, καθώς θα χρειαστούν αντικαταστάτη του Λουκάκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X