Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ντουάρτε!

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ντουάρτε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αποτελεί πλέον προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Στο «στρατόπεδο» του «Δικεφάλου» έχουν συνειδητοποιήσει πως δεν πρόκειται να βγει αλλιώς η χρονιά, αφού ο Ντρμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι ευάλωτος σε τραυματισμούς, ο Όγκνιεν Βράνιες πάντα κρύβει… κινδύνους να τα τινάξει όλα στον αέρα λόγω χαρακτήρα, ενώ ο Μάριος Οικονόμου δείχνει πως για να ανταποκριθεί σε υψηλές απαιτήσεις χρειάζεται έναν πιο έμπειρο στόπερ δίπλα του. Όσο για τον Στράτο Σβάρνα, δεν φαίνεται να πείθει τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Σύμφωνα με το Gazzetta.gr, μια περίπτωση που προτάθηκε στην ΑΕΚ είναι αυτή του Όσκαρ Ντουάρτε. Πρόκειται για τον 30χρονο διεθνή Κοσταρικανό κεντρικό αμυντικό που ήταν στην Εσπανιόλ από το 2016 και πλέον είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έχει προταθεί εδώ και αρκετό καιρό στην ΑΕΚ

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο έμπειρος στόπερ έχει προταθεί εδώ και αρκετό διάστημα στην Ένωση και πως έχει γίνει ήδη μια πρώτη επαφή. Mάλιστα, τονίζεται πως πρόσφατα έγινε ακόμα μια με την πλευρά του παίκτη, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να εντάξουν στο δυναμικό τους ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό.

Η υπόθεση του Ντουάρτε είναι εξαιρετική περίπτωση για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ, όμως στην υπόθεση του υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, αφού για την ώρα υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι οπότε είναι δύσκολο να προχωρήσει το ενδεχόμενο απόκτησής του.  Παράλληλα, ο Ντουάρτε έχει ξεκαθαρίσει πως στόχος του είναι να αγωνιστεί στην Ισπανία, ή στην Αμερική.  Βέβαια, όσο περνάει ο χρόνος και ο παίκτης δεν βρίσκει το συμβόλαιο που θέλει τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία με την Ένωση.

Το βιογραφικό του

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός από την Κόστα Ρίκα έχει τεράστια εμπειρία, παίζει είτε σαν δεξί είτε σαν αριστερό στόπερ. Με τον σύλλογο της Καταλονίας ο 30χρονος ύψους 1.87 κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε σε 51 ματς της La Liga (57 σε όλες τις διοργανώσεις) πετυχαίνοντας ένα γκολ.  Πριν πάρει μεταγραφή στην Εσπανιόλ τον Ιανουάριο του 2016 φόρεσε τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ (Ιανουάριος 2013-Ιανουάριος 2016) σε 114 παιχνίδια μετρώντας 9 γκολ και 6.

Πρόκειται για έναν δυνατό αμυντικό, έχει ύψος 1.87 και δείχνει να προσαρμόζεται εύκολα όπου πηγαίνει, ενώ έχει και την ικανότητα να αποστηθίζει σε σύντομο χρόνο και τις τακτικές του εκάστοτε προπονητή. Παράλληλα, είναι και διεθνής με την Κόστα Ρίκα και αγωνίστηκε στο πρόσφατο Copa America.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X