Προφορική συμφωνία της Γιουνάιτεντ με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς!

Προφορική συμφωνία της Γιουνάιτεντ με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς συμφώνησε προφορικά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Αγγλία για να οριστικοποιηθεί το deal.

Στους «Κόκκινους Διαβόλους» ήθελαν να δείξουν ετοιμότητα, σε περίπτωση που ο Πολ Πογκμπά πήγαινε στη Ρεάλ Μαδρίτης και, με το σενάριο αυτό μάλλον να επιβεβαιώνεται, αφού η Ρεάλ είναι έτοιμη να δώσει για χάρη του 167 εκατ. ευρώ, βρήκαν άμεσα τον αντικαταστάτη του. Ο Σέρβος μέσος, σύμφωνα με τη «The Daily Mail», έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα και μαζί με τον ατζέντη του και άλλοτε φορ της Τσέλσι, Ματέγια Κέζμαν, θα πάει στο Μάντσεστερ για τις τελικές επαφές.

Ο Σιμόνε Ινστάγκι, προπονητής του στη Λάτσιο, είχε άλλωστε ξεκαθαρίσει πως θέλει μεν ο 24χρονος «άσος» να παραμείνει, αλλά δε θα έλεγε «όχι» σε μια προσφορά των 90 εκατομμυρίων λιρών, που μοιάζει διατεθειμένη η Γιουνάιτεντ να δώσει. Η υπόθεσή του μοιάζει πιο κοντά από κοντά στο να τελειώσει, αφού είναι το δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι με επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και, αυτή την φορά, η αγγλική ομάδα τα καταφέρνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X