«Κοιτάζει τον Ιβανίλντο Φερνάντες η ΑΕΚ»

«Κοιτάζει τον Ιβανίλντο Φερνάντες η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναζήτηση στόπερ εδώ και αρκετές μέρες, με τον τραυματισμό του Μάριου Οικονόμου να κάνει τους «κιτρινόμαυρους» να… τρέξουν τις διαδικασίες. Σύμφωνα με νέα πορτογαλικά δημοσιεύματα, η Ένωση κοιτάζει ξανά στην αγορά της Ιβηρικής με τον Ιβανίλντο Φερνάντες να βρίσκεται στο στόχαστρο της.

Όπως αναφέρει η «O Jogo»: «Ο κεντρικός αμυντικός που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μορεϊένσε δοκιμάστηκε από τον Μαρσέλ Κάιζερ (σ.σ. τεχνικός της Σπόρτινγκ) αλλά δεν θα μείνει στα Λιοντάρια και θα αναζητήσει την τύχη του εκτός Πορτογαλίας.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός κόπηκε από τον Κάιζερ και δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενώ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων της Ελλάδας και της Τουρκίας όπως η ΑΕΚ και η Τραμπζονσπόρ. Πριν από μερικές μέρες προτάθηκε και στην Σπαλ.

Ο Φερνάντες θέλει να εξελιχθεί ως παίκτης γι’ αυτό και βασικός του στόχος είναι να φύγει από την Πορτογαλία για ένα άλλο πρωτάθλημα και ομάδα μεγαλύτερης δυναμικής. Η ΑΕΚ του Μιγκέλ Καρντόσο έχει κινηθεί πολύ στην πορτογαλική αγορά καθώς έχει πάρει και τον Φρανσίσκο Ζεράλδες».

Το βιογραφικό του

Ο γεννημένος τον Μάρτιο του 1996 (23) αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός έχει ύψος 1.94 μ. και φαίνεται πως συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Καρντόσο από τον στόπερ που θα συμπληρώσει την άμυνα της ΑΕΚ. Ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας όμως δεν έχει παίξει ποτέ στην πρώτη ομάδα.

Την περασμένη χρονιά, αγωνίστηκε ως δανεικός από την Κ23 των Λιονταριών στην Μορεϊένσε με την οποία κατέγραψε 26 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ.

Και ο Μιγκέλ Καρντόσο εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 23χρονου στόπερ που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι το 2022.

Τι λέει η ΑΕΚ

Στην Ένωση πάντως διαψεύδουν τόσο τις συζητήσεις για τον παίκτη όσο και το ενδιαφέρον τους προς αυτόν. Τονίζεται παράλληλα πως δεν υπάρχει βιασύνη για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικό και πως θα «τρέξουν» για ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση μετά τις 15 Αυγούστου και τον επαναληπτικό αγώνα του Europa League.

Είναι ξεκάθαρο πως άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στα πρώτα επίσημα ματς της χρονιάς παρότι δεν γνωρίζουν ακόμα τον αντίπαλο τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X