Έσκασε η βόμβα, ο παιχταράς Λάνγκφορντ στην ΑΕΚ!

Έσκασε η βόμβα, ο παιχταράς Λάνγκφορντ στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Μία από τις «βόμβες» του καλοκαιριού πυροδότησε η ΑΕΚ, η οποία έκανε δικό της τον Κιθ Λάνγκφορντ!

Η «Βασίλισσα» αντέδρασε από το… σοκ των αποχωρήσεων των τελευταίων ημερών, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να ντύνει στα «κιτρινόμαυρα» τον δύο φορές πρώτο σκόρερ της Ευρωλίγκας, ο οποίος το επόμενο 48ωρο στέλνει υπογεγγραμένο το συμβόλαιο του!

Ο 36χρονος σούτινγκ γκαρντ με το… δολοφονικό χέρι, προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό, εκεί όπου μέτρησε κατά μέσο όρο 10,7 πόντους ανά ματς, ενώ είχε ποσοστό ευστοχίας, 44,3% στα δίποντα, 39,1% στα τρίποντα και 81,1% στις βολές, ενώ την ίδια ώρα είχε 2,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ ανά ματς σε 25 εμφανίσεις στη διοργάνωση της Ευρωλίγκας.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια, έχοντας κατά μέσο όρο 9,6 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα.

Ο Λάνγκφορντ, είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, με χρόνια παρουσία σε πολύ υψηλό επίπεδο, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Βίρτους Μπολόνια, Χίμκι, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αρμάνι Μιλάνο, και Ούνικς Καζάν, ενώ εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί, θα αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες προσθήκες ομάδας επί προεδρίας Μάκη Αγγελόπουλου!

Να σημειώσουμε πως, ο έμπειρος αρχισκόρερ αγωνίζεται ως κόμπο γκαρντ ωστόσο είναι πολύ ομαδικός παίκτης και αγωνίζεται στον «άσσο» με μεγάλη άνεση, αφού η δημιουργία παιχνιδιού είναι μία από τις αρετές του.

Από τους «πράσινους», έφυγε με πολύ καλό τρόπο μόλις ολοκληρώθηκε η σεζόν, ενώ κανείς δεν είχε να του προσάψει τίποτα αρνητικό, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε θέματα συμπεριφοράς.

Η χρόνια παρουσία του στο υψηλότερο επίπεδο, τον έχουν μετατρέψει στον ορισμό του «σωστού επαγγελματία» και του καλού συμπαίκτη, με την ΑΕΚ να δημιουργεί ένα πολύ δυνατό ρόστερ, με παίκτες ηγέτες που μπορούν να σταθούν στα δύσκολα, όπως είναι ο Γιόνας Ματσιούλις ή ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Οι επιθετικές του αρετές είναι γνωστές σε όλη την Ευρώπη και μαζί με τον ερχομό του Κέντρικ Ρέι στην ομάδα, η «Βασίλισσα» αναμένεται να έχει μία από τις πιο… εκρηκτικές περιφέρειες!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X