Αλλάζουν όλα: Τέλος η αφαίρεση βαθμών αν διακοπεί ή δεν γίνει ματς!

Αλλάζουν όλα: Τέλος η αφαίρεση βαθμών αν διακοπεί ή δεν γίνει ματς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστιες αλλαγές είναι… προ των πυλών στην Super League, με την αφαίρεση βαθμών να καταργείται!

Ο ΚΑΠ φέτος αλλάζει και όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρχει πλέον αφαίρεση βαθμών σε περίπτωση που διακοπεί ή δεν γίνει κάποιος αγώνας. Σύμφωνα με το «sdna», το άρθρο 21 του ΚΑΠ που προβλέπει «αφαίρεση βαθμών για μη τέλεση ή διακοπή αγώνα με υπαιτιότητα ομάδας», θα πάψει να ισχύει. Σε συνδυασμό με το άρθρο 15 του Πειθαρχικό Κώδικα, αυτό ο κανονισμός είχε «εξοντώσει» αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και την ΑΕΚ την περσινή χρονιά.

Πρόθεση της ΕΠΟ είναι να καταργήσει την συγκεκριμένη ποινή αφαίρεσης βαθμών για επεισόδια οπαδών, ρίψεις αντικειμένων, τόσο εντός, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο των γηπέδων, αφού επικράτησε η άποψη ότι δεν πρέπει οι αγώνες αλλά και τα πρωταθλήματα να κρίνονται στις δικαστικές αίθουσες.

Παράλληλα, οι ποινές αφαίρεσης βαθμών δεν πρόκειται να εκλείψουν οριστικά στον νέο ΚΑΠ καθώς παραμένει η ποινή της αφαίρεσης πέντε βαθμών σε περίπτωση που ομάδα αποχωρήσει από το γήπεδο ενώ διεξάγεται ο αγώνας, όπως και η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών σε περίπτωση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X