Στολίδι: Ξεκίνησε η δενδροφύτευση στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στολίδι: Ξεκίνησε η δενδροφύτευση στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νέα Φιλαδέλφεια σιγά-σιγά αποκτά όσα της αξίζουν!

Η ΑΕΚ και οι πολίτες περίμεναν πως και πως την εκλογή του Γιάννη Βούρου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για να αποχωρήσει οριστικά ο «πολέμιος» της «Αγιάς Σοφιάς», Αρης Βασιλόπουλος. Μια πολεμική που έκανε κακό πρωτίστως στο Δήμο, όπου στερούσε χρήματα για ανούσιες-χαμένες δικαστικές προσφυγές και την προοπτική ανάπτυξης στην περιοχή. Η εκλογή αυτή έφερε την ανακούφιση σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και στην ΑΕΚ ότι όλα θα πάνε καλά βάσει χρονοδιαγράμματος τόσο για την ολοκλήρωση του νέου της γηπέδου, όσο και όλων των έργων που το συνοδεύουν. Και δεν είναι λίγα είναι η αλήθεια. Εργα που αλλάξουν τη Νέα Φιλαδέλφεια, που θα την κάνουν πιο όμορφη και πόλο έλξης στην Αττική.

Και τα πρώτα έργα μάλιστα άρχισαν. Πρόκειται για δενδροφυτεύσεις, αλλά και άλλες εργασίες με στόχο την ανάπλαση του άλσους στο κομμάτι αρχικά που βρίσκεται πλησίον της «Αγιάς Σοφιάς» που σήμερα προκαλεί μάλλον θλίψη. Εκεί που βρισκόταν πριν λίγο καιρό το γκαράζ από τα σκουπιδιάρικα του Δήμου, όπως είχε αποφασίσει παρανόμως η δημοτική Αρχή που παραδίδει την 1η Σεπτέμβρη.

Στην Ένωση έκαναν ο,τι περνά από το χέρι τους για προχωρήσουν το συντομότερο σε κάποιες εργασίες, έτσι ώστε το Άλσος να γίνει ξανά πνεύμονας πράσινου και να αποκτήσει την παλιά του μορφή. Για να γίνει πόλος έλξης ξανά για όλους τους πολίτες της Αττικής.

Μάλιστα, η δενδροφύτευση στο κομμάτι του Άλσους, πίσω από την παλιά θύρα 21 ξεκίνησε σήμερα και οι εικόνες είναι εντυπωσιακές, με τη Νέα Φιλαδέλφεια να παίρνει… ξανά ανάσα!

Δείτε φωτογραφίες και VIDEO του enwsi.gr:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X