Θέλει Λούντζη και Χαραλαμπόπουλο στην ΑΕΚ ο Παπαθεοδώρου!

Το πλάνο του για την ΑΕΚ, τους στόχους του για τη νέα χρονιά, αλλά και το όραμα του για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί, εξέφρασε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο νέος προπονητής των  «κιτρινόμαυρων», Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο κόουτς της «Βασίλισσας» ξεκαθάρισε πως στόχος της Ένωσης είναι η προσέλκυση των ποιοτικότερων νέων Ελλήνων παικτών, που θα έχουν κίνητρο να αγωνιστούν στην ΑΕΚ και που θα τα δώσουν όλα για τη φανέλα της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, επιβεβαίωσε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μιχάλη Λούντζη και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

Για το ρόστερ της νέας χρονιάς: «Θέλουμε να στελεχώσουμε την ομάδα με καλούς Έλληνες παίκτες. Κάθε Έλληνας με ποιότητα, φιλοδοξία και κίνητρο είναι ευπρόσδεκτος. Δεν θέλω να μιλήσω με ονόματα, αλλά τονίζω ότι όποιος έχει κίνητρο να παίξει στην ΑΕΚ, είναι ευπρόσδεκτος. Ο Γκίκας ας πούμε είναι σε καλή ηλικία, δεν ανανέωσε με τον Προμηθέα και αυτός ήθελε να έρθει στην ομάδα. Ήρθε έδωσε τα χέρια και τελείωσε. Αυτό δείχνει πόσο ένας παίκτης ήθελε να είναι στην ΑΕΚ και αυτό είναι το σημαντικότερο για να αποκτήσουμε έναν παίκτη. Το πόσο θέλει να είναι σε αυτή την ομάδα»

Για το αν θα χτυπήσει Λούτζη ή Χαραλαμπόπουλο: «Κάθε νέος παίκτης που έχει ποιότητα και κίνητρο είναι στόχος. Αυτά τα δύο παιδιά έχουν ταλέντο και ποιότητα. Ο Χαραλαμπόπουλος είναι 22 χρονών. Δεν πρέπει σαν μπάσκετ να τελειώσουμε έναν τέτοιο παίκτη. Ο Λούτζης έχει προσόντα και νοοτροπία. Και οι δύο ενδιαφέρουν την ΑΕΚ».

Για το τι ομάδα θέλει να φτιάξει: «Θέλουμε παιδιά που θα δίνουν το 100% και θα είναι εδώ. Θέλουμε παιδιά με ποιότητα. Θέλουμε παίκτες που θα παίζουν σε υψηλές ταχύτητες, με καλή φυσική κατάσταση και αθλητικά προσόντα. Θέλουμε έναν συνδυασμό πραγμάτων για να κερδίζουμε παιχνίδια και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Θα είμαι ευχαριστημένος στο τέλος, ότι οι Έλληνες παίκτες θα είναι ευχαριστημένοι και θα έχουν κίνητρο να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά. Πρακτικοί στόχοι είναι και η Ευρώπη και το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε σε κάθε διοργάνωση, χωρίς αυτό να μας αλλοιώσει τον στόχο που προανέφερα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X