Δανεικός ο Μωραΐτης, συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Ρογκαβόπουλος!

Δανεικός ο Μωραΐτης, συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Ρογκαβόπουλος!
Photo Credits: INTIME

Σχετικά με τους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ και το μέλλον τους στην ομάδα αναφέρθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» δήλωσε πως το καλύτερο για τον Δημήτρη Μωραΐτη θα ήταν να δοθεί σε κάποια άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να «ψηθεί», προκειμένου να επιστρέψει την επόμενη χρονιά έτοιμος για να προσφέρει στην ΑΕΚ.  Για την περίπτωση του Έλληνα γκαρντ έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και σύντομα η ΑΕΚ θα αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του.

Όσον αφορά τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, ο προπονητής της ΑΕΚ αποκάλυψε πως ο νεαρός άσος θα βρίσκεται στην Ένωση και τη νέα σεζόν, τονίζοντας πως: «Είναι 18 ετών και στόχος είναι να μείνει στην ομάδα για να βελτιωθεί και να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής».

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε τα εξής:

«Έχουμε διαμορφώσει ένα τέτοιο περιβάλλον που έχουμε ανάγκη να ακούσουμε για νέους παίκτες. Είχαμε μια χρυσή γενιά, όπως ο Σπανούλης, ο Ζήσης, ο Τσαρτσαρής, ο Παπαλουκάς και όλα αυτά τα παιδιά, ακολούθησαν ο Σλούκας και ο Καλάθης και από εκεί και πέρα ψάχνουμε τους επόμενους. Υπάρχει κενό στους μεγάλους παίκτες από εκεί και μετά.

Πρέπει κάποιος να παλέψει για κάποια πράγματα και όχι να δίνουμε μεγάλα συμβόλαια σε παιδιά 17 και 18 χρονών. Πιστέψαμε σε αρκετά παιδιά και τα γεμίσαμε προσδοκίες, τους δώσαμε τίτλους που δεν μπορούσαν να διαχειριστούν και χωρίς να γίνουν τα βασικά τους βαφτίσαμε «μεγάλους» και αυτό είναι μια λάθος νοοτροπία.

Δυστυχώς τους δώσαμε εύκολα πράγματα, χωρίς να αποδείξουν ότι τα άξιζαν. Η ΑΕΚ έχει έναν πυρήνα νέων παικτών με ταλέντο σε μικρή ηλικία. Το θέμα είναι να εκμεταλλευτείς αυτά τα παιδιά που θα αναδείξει τα ταλέντα του παίκτη. Το περιβάλλον είναι πιο σημαντικό από το ταλέντο. Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε ένα τέτοιο περιβάλλον. Να αναπτυχθούν μέσα στον οργανισμό αυτό. Δεν είναι καθόλου εύκολο και ας ακούγεται έτσι. Ένας από τους λόγους των ταλέντων που δεν εξελίσσονται είναι και το περιβάλλον. Αν δεν φτιάξουμε αυτό το περιβάλλον, δεν θα πάρουν τα νέα παιδιά αυτό που τους αξίζει. Ο Μωραΐτης πρέπει να βρει χρόνο συμμετοχής και να έχει χώρο. Η απόφαση μου είναι ότι πρέπει να δοθεί δανεικός. Να πάει σε μια ομάδα για να πάρει ευθύνη και να επιστρέψει πιο δυνατός και πιο ώριμος.

Ο Σλούκας είχε πάει στον Άρη, ο Πρίντεζης στην Ολύμπια Λάρισας. Πρέπει ο αθλητής να καταλάβει τους λόγους. Να καταλάβει ότι θα τον ωφελήσει. Ο Ρογκαβόπουλος θα είναι στο ρόστερ και αν αποδείξει ότι μπορεί θα πάρει χρόνο συμμετοχής»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X