Παπαθεοδώρου: «Αυτά έγιναν με Λαρεντζάκη στην ΑΕΚ»

Παπαθεοδώρου: «Αυτά έγιναν με Λαρεντζάκη στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου φιλοξενήθηκε στο στούντιο του ΣΠΟΡ ΦΜ και παραχώρησε μια πλούσια συνέντευξη, όπου ανέλυσε τα όσα γνωρίζει σχετικά με το πρόσφατο «διαζύγιο» της ΑΕΚ με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο κόουτς της «Βασίλισσας» αποκάλυψε πως πριν από τρεις ημέρες στη συνάντηση που είχε με τον διεθνή γκαρντ του ξεκαθάρισε πως είναι ευπρόσδεκτος στην ομάδα, αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, με τον 25χρονο άσο να τον ενημερώνει την επόμενη ημέρα πως θέλει να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους», καθώς ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Παράλληλα, τόνισε πως η ΑΕΚ, αλλά και ο Μάκης Αγγελόπουλος ήθελαν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκη να συνεχίσει στη «Βασίλισσα» και να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

«Θα πω τι ξέρω. Η ιστορία του Γιαννούλη έχει ξεκινήσει νωρίτερα. Πριν πάω στην ομάδα. Είναι ένα φιλόδοξο παιδί που μεγάλωσε μαζί με την ομάδα. Βοήθησε πολύ στις επιτυχίες και ήταν σημαντικό μέρος της επιτυχίας. Όταν ανέλαβα είχε γίνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη, στην οποία είχε δηλώσει ότι ήθελε να αλλάξει, να ανέβει επίπεδο και να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, παρά το συμβόλαιο που του προτάθηκε. Ξεκίνησα τον σχεδιασμό, χωρίς να τον έχω στο μυαλό μου σαν μέλος της ομάδας γιατί είχε δηλώσει πως ήθελε να φύγει. Ο πρόεδρος ήθελε να ανανεώσει ο παίκτης», ανέφερε –αρχικά- και συνέχισε:

«Πριν τρεις μέρες του δήλωσα ότι είναι ευπρόσδεκτος με συγκεκριμένες προϋποθέσεις που είναι απαράβατες. Του είπα ότι δεν πρόκειται κανείς να έχει μόνο έναν χρόνο συμβόλαιο, και επιπλέον θα έπρεπε να παλέψει για τον χώρο του. Του είπα να το σκεφτεί και την επόμενη μέρα μου εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα. Κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει που θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό, αλλά και εμείς σαν ΑΕΚ πρέπει να είμαστε συνεπείς σε αυτό που έχουμε πει. Δεν θέλω να αναλύσω οικονομικά δεδομένα. Δεν με αφορούν αυτά», κατέληξε.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X