Ο Βάργκας πρότεινε Λουίς Μάγκο στην ΑΕΚ (VIDEO)

Ο Βάργκας πρότεινε Λουίς Μάγκο στην ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ, μετά τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν σε αυτή τη θέση και μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ήρθε στο προσκήνιο χάρη σε έναν παλιό γνώριμο.

Σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ», ο Ρόναλντ Βάργκας που φαίνεται πως δεν ξεχνά τους «κιτρινόμαυρους», καθώς πρότεινε στην Ένωση τον συμπατριώτη του και διεθνή με την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας 25χρονο στόπερ, Λούις Μάγκο.

Ο διεθνής άσος με την χώρα του αγωνίστηκε στο Copa America με γεμάτες συμμετοχές, ενώ τώρα ανήκει στην Παλεστίνο της Χιλής.

Ο ίδιος διαθέτει χαρακτηριστικά που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός, με αρκετά σημαντικό το γεγονός, ότι χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι. Η ομάδα του συζητά την περίπτωση παραχώρησής του με δανεισμό και οψιόν αγοράς για το 2020, χωρίς να αποκλείεται η κίνηση της ΑΕΚ για την απόκτησή του, για την κάλυψη του κενού που έχει προκύψει στο κέντρο της άμυνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X