Στη NOVA έως το 2023 η Ευρωλίγκα

Στη NOVA έως το 2023 η Ευρωλίγκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τηλεοπτική στέγη για την επόμενη τριετία βρήκε η διοργάνωση της Ευρωλίγκας.

Πιο συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή, δεν προχώρησε σε διαγωνισμό και διαπραγματεύτηκε απευθείας με την NOVA, φτάνοντας σε συμφωνία επέκτασης συμβολαίου, έως το 2023. Οι λόγοι που η Ευρωλίγκα, άφησε εκτός συζητήσεων την CosmoteTV, δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Novasports παραμένει η ελληνική έδρα της EuroLeague μέχρι το 2023.

Η Novasports, ο κάτοχος δικαιωμάτων της Turkish Airlines EuroLeague και του 7DAYS EuroCup στην Ελλάδα και την Κύπρο, θα παραμείνει η χώρα που θα φιλοξενεί τις κορυφαίες διοργανώσεις του μπάσκετ στην Ευρώπη και μέσα στην επόμενη δεκαετία μετά την υπογραφή τριετούς επέκτασης του συμβολαίου. Η Novasports είχε ένα ακόμα χρόνο τα δικαιώματα και με τη νέα συμφωνία θα μεταδίδει τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν 2022-23».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της διοργάνωσης είπε:  «Τα κανάλια Novasports συνεχίζουν να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα στις μεταδόσεις και να προσφέρουν στους φίλους του μπάσκετ μια εντυπωσιακή εμπειρία.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που είχαμε μια τόσο μακρά και εποικοδομητική σχέση με τα κανάλια Novasports. Είμαστε πολύ πιο ευτυχείς που γνωρίζουμε ότι μπορούμε να υπολογίσουμε σε αυτούς ως συνεργάτη μας για άλλα τρία χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X