Ο Καρντόσο βλέπει από κοντά απόψε το Χόνβεντ-Κραϊόβα

Καρντόσο: «Ειχαμε τον έλεγχο - Θέλουν χρόνο Βέρντε, Ολιβέιρα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιγκέλ Καρντόσο δίνει απόψε (19:55) το «παρών» στην αναμέτρηση της Χόνβεντ με την Κραϊόβα στην Ουγγαρία με στόχο να αναλύσει πλήρως τις πιθανές αντιπάλους της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο αγώνας που άπαντες στις τάξεις της Ένωσης θα έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους λαμβάνει χώρα στο γήπεδο της Γκιόρ καθώς το γήπεδο της Χόνβεντ βρίσκεται υπό ανακατασκευή. Ένας λόγος που πηγαίνει στην Ουγγαρία ο Πορτογάλος τεχνικός πέραν του αγωνιστικού είναι και για να αναλύσει όλα τα δεδομένα του αγώνα σε περίπτωση που προκριθούν οι γηπεδούχοι. Η μετάβαση στο Γκιόρ δεν είναι εύκολη καθώς η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται 110χλμ μακρυά από την Βουδαπέστη και άλλα τόσα χιλιόμετρα μακρυά από την Βιέννη. Είναι δηλαδή ακριβώς στην μέση.

Σήμερα στις 19.55 η Χόνβεντ υποδέχεται τους Ρουμάνους στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται ως φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρείες, παρότι αγωνίζονται εκτός έδρας.

Τα πάντα φυσικά για τον αντίπαλο της Ένωσης, θα κριθούν την 1η Αυγούστου στην Ρουμανία, όμως σήμερα ο Καρντόσο και οι συνεργάτες του θα έχουν ένα καλό δείγμα γραφής για αμφότερες τις ομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X