Διχάζει τον κόσμο της Τσέλσι η ανανέωση του Γουίλιαν

Η Λίβερπουλ κόντρα στον «κακό δαίμονά» της
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτοικος Λονδίνου για τα επόμενα 2 χρόνια φαίνεται πως θα παραμείνει ο Γουίλιαν, καθώς οι «Times» αναφέρουν ο 30χρονος εξτρέμ βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Τσέλσι.

Η είδηση αυτή, ωστόσο, έχει διχάσει τους οπαδούς των «μπλε», αφού πολλοί εκφράζουν την αντίθεση τους είτε για την ίδια την ανανέωση, είτε για τη διάρκεια αυτής. Οι μεν ισχυρίζονται ότι δεν άξιζε ένα καινούργιο συμβόλαιο και οι δε πως μία μονοετής επέκταση θα ήταν περισσότερο ορθολογική.

Υπάρχει, βέβαια, και η αντίθετη πλευρά, με αρκετούς να συμφωνούν με την απόφαση της διοίκησης, αναλογιζόμενοι την απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβάλλει η FIFA στην ομάδα αλλά και το γεγονός πως το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Την περασμένη σεζόν ο Γουίλιαν είχε μια «γεμάτη» στην Premier League, με 32 συμμετοχές, 3 γκολ και 7 ασίστ ενώ έφτασε και μέχρι την κατάκτηση του Europa League, έχοντας 15 εμφανίσεις, με τα ίδια ακριβώς στατιστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X