Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Λαρεντζάκης!

Οι αριθμοί του AEK-Άρης
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν από την ΑΕΚ φαίνεται πως θα αποτελέσει ο Γιαννούλης Λαρενζάκης .Ο Ελληνας γκαρντ δεν δέχθηκε να επεκτείνει το συμβόλαιο του με την Ένωση και αναμένεται να αποχωρήσει προσεχώς από την ΑΕΚ.

Παρά την αρχική ψύχρανση ανάμεσα στις δυο πλευρές, η πλευρά του παίκτη προσέγγισε ξανά την ΑΕΚ για να συζητήσουν το μέλλον του. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα καθώς ήθελαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον 26χρονο σούτινγκ γκαρντ. Κάτι για το οποίο σας ενημέρωσε χθες το enwsi.gr, από πλευράς προθέσεων της Ενωσης.

Συγκεκριμένα, η πρόταση της ΑΕΚ ήταν για να αγωνιστεί τον χρόνο που απομένει στο συμβόλαιο του συν άλλα δυο. Δηλαδή, για ακόμη τρία χρόνια. Από την πλευρά του παίκτη, δεν δέχθηκε να ανανεώσει όμως έδειξε πρόθεση να αγωνιστεί με τα κιτρινόμαυρα την σεζόν που απομένει στο συμβόλαιο του. Κάτι που δεν ήθελε η ΑΕΚ μιας και θέλει παίκτες με προοπτική και όχι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους να σκέφτονται την επόμενη ομάδα τους.

Ετσι, αποφασίστηκε να φύγει. Η λύση του συμβολαίου του δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, όμως αυτό αναμένεται να συμβεί πολύ άμεσα, ίσως τις επόμενες ώρες μάλιστα. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πάντως, φαινόταν πως εδώ και καιρό είχε… αλλού το μυαλό του. Έμοιαζε φευγάτος από την ΑΕΚ και σκεφτόταν το μέλλον του σε μια ομάδα της Euroleague, έχοντας μάλιστα και κρούσεις προς την πλευρά από διάφορες ομάδες.

Καραδοκούν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Αρκετά δημοσιεύματα, τους τελευταίους μήνες ανέφεραν πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός περίμεναν στη… γωνία τις εξελίξεις για τον διεθνή γκαρντ. Αμφότεροι δεν έχουν κλείσει το ρόστερ τους και πρόκειται για έναν παίκτη που τους ενδιαφέρει πολύ γι’ αυτό και έκαναν υπομονή. Το μυαλό του Λαρεντζάκη ήταν εδώ και καιρό στην Euroleague και δεν αποκλείεται και άλλες ομάδες από την διοργάνωση να τον έχουν πλησιάσει. Για αυτό και η ΑΕΚ τον αποδεσμεύει για να κοιτάξει το δικό της καλό και συμφέρον. Και σίγουρα και σε οικονομικό επίπεδο θα έχει κάποιο όφελος, ενώ θα αντικατασταθεί επάξια από τη διοίκηση του Μάκη Αγγελόπουλου.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X