Κλοπ: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επιστροφή του Κουτίνιο»

Κλοπ: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επιστροφή του Κουτίνιο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τη Λίβερπουλ να ενδιαφέρεται για τον Φιλίπε Κουτίνιο έβαλε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στο “ESPN FC” και ερωτήθηκε για την υπόθεση του Βραζιλιάνου σταρ, υποστηρίζοντας πως οι “κόκκινοι” δεν πρόκειται να κάνουν κίνηση, καθώς αποτελεί μία ιδιαίτερα δαπανηρή μεταγραφή για τα δεδομένα του συλλόγου.

“Γενικά, ο Φιλίπε Κουτίνιο μπορεί να βοηθήσει κάθε ομάδα στον κόσμο. 100%. Δεν πρόκειται γι’ αυτό. Μου αρέσει ο Φιλ, θεωρώ πως είναι ένας φανταστικός παίκτης, αλλά θα είναι μία πολύ ακριβή μεταγραφή και δεν είναι η χρονιά για κάτι τέτοιο.

Είναι αδύνατον. Όπως προείπα, κάθε ομάδα θα βελτιωνόταν με εκείνον στο ρόστερ της -συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας- αλλά πραγματικά ελπίζω να βρει την τύχη του στην Μπαρτσελόνα. Ή ίσως να τη βρει κάπου αλλού. Έχουμε επαφή, αλλά όχι τέτοια που να γνωρίζω ακριβώς τι κάνει. Τα υπόλοιπα είναι ρεπορτάζ των εφημερίδων.

Αν όλα όσα έγραφαν οι εφημερίδες ήταν αλήθεια τότε… ουάου! Αν είναι παρόμοια με αυτά που γράφουν για εμένα, τότε θα έλεγα πως είναι απόλυτα χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα και θα υπογράψει νέο εξαετές συμβόλαιο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

Ο Κουτίνιο αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ από τον Ιανουάριο του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2018, μετρώντας 54 γκολ και 45 ασίστ σε 201 αγώνες. Πριν από ενάμιση χρόνο πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα, η οποία κατέβαλε 120.000.000 ευρώ στους “κόκκινους”, ενώ άλλα 40.000.000 ευρώ δόθηκαν με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη νέα σεζόν και αναζητείται η καλύτερη λύση για τη συνέχεια της καριέρας του, ενώ το όνομά του έχει ακουστεί ως πιθανό αντάλλαγμα στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X