Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο φιλικό με τη Λαμία (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλη μία ευκαιρία να κάνει δοκιμές ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ΑΕΚ έχει σήμερα ο Μιγκέλ Καρντόσο, στο σημερινό φιλικό των «κιτρινόμαυρων» με αντίπαλο τη Λαμία στο ΔΑΚ.

O Nτανιέλε Βέρντε θα κάνει το ντεμπούτο του απόψε με την φανέλα της ΑΕΚ, καθώς ο Ιταλός εξτρέμ είναι στο αρχικό σχήμα του κόουτς της Ένωσης για το φιλικό με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να ξεκινήσει το ματς με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Παουλίνιο δεξί μπακ, τον Χουλτ αριστερό μπακ, τους Σβάρνα και Λόπες στο κέντρο της άμυνας, τον Σιμόες και τον Σιμάο στον άξονα, τον Βέρντε δεξί εξτρέμ, τον Αλμπάνη αριστερό εξτρέμ και τον Ζεράλδες σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Κλωναρίδη. Ο Νέλσον Ολιβέιρα θα βρίσκεται στον πάγκο και θα φανεί αν πάρει σήμερα χρόνο συμμετοχής.

Η ενδεκάδα της αναμέτρησης είναι η εξής: Τσιντώντας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Σιμάο, Βέρντε, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης.

Δείτε την φωτογραφία:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X