Πήρε και Ιγκόρ Άρσιτς η ΑΕΚ!

Πήρε και Ιγκόρ Άρσιτς η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ και ο Ιγκόρ Άρσιτς!

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Σέρβο τερματοφύλακα, Ιγκόρ Άρσιτς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Ο Άρσιτς είναι 29 ετών (19/10/1989),  έχει ύψος 1,88 μ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Igor Arsic. Ο 29χρονος (19/10/1989) τερματοφύλακας από την Σερβία ύψους 1,88 μ., υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ.

Ο Igor Arsic έχει αγωνιστεί στη Σερβία με τις ομάδες των Napredak και HC Radnicki, με την οποία βρέθηκε και στα σαλόνια του Challenge Cup, ενώ φόρεσε και τις φανέλες των HC Pelister και Rabotnik, από τα Σκόπια. Την σεζόν 2017-18 πήρε μεταγραφή για τον Διομήδη Άργους, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή.

Ο Igor Arsic στην πρώτη του δήλωση ως παίκτης του “Δικεφάλου” δήλωσε στο handball.aek.gr: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την ευκαιρία που μου δίνουν να είναι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Αυτή θα είναι η τρίτη μου σεζόν στην Ελλάδα. Έχω γνωρίσει τους περισσότερους παίκτες στη χώρα είτε ως συμπαίκτης είτε ως αντίπαλος. Με τις κινήσεις που έχουν γίνει στην ομάδα, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους. Πιστεύω ότι θα έχουμε εξαιρετικό κλίμα και μόλις το πετύχουμε αυτό, θεωρώ ότι θα φτάσουμε στις επιτυχίες χωρίς πρόβλημα“.

Igor, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X