Αγγίζει τις 10.000 διαρκείας η ΑΕΚ και συνεχίζει...

Αγγίζει τις 10.000 διαρκείας η ΑΕΚ και συνεχίζει...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ  για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Μετά από έναν μήνα περίπου, η Ένωση… φλερτάρει με τις 10.000 κάρτες, με τον κόσμο της ομάδας να δείχνει πως έχει αγκαλιάσει το νέο εγχείρημα με τον Μιγκέλ Καρντόσο στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Από την ΠΑΕ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη ζήτηση που υπάρχει, με τον κόσμο από την πλευρά του να είναι ευχαριστημένος με την προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση, αλλά και από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια αυξητική τάση στην πώληση και στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι ότι θα φτάσουν σύντομα σε πενταψήφιο νούμερο. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο βασικός στόχος που είχαν θέσει για φέτος οι «κιτρινόμαυροι», καθώς το περασμένο καλοκαίρι με την ομάδα πρωταθλήτρια και να παίζει στα προκριματικά του Champions League πουλήθηκαν 14.000 κάρτες.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην πώληση των διαρκείας έχει παίξει το γεγονός πως οι αγώνες της Ένωσης στην ευρωπαϊκή διοργάνωση του Europa League, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως το ενδιαφέρον θα τονωθεί εκ νέου από τον «κιτρινόμαυρο» λαό όσο η έναρξη του πρωταθλήματος θα πλησιάζει.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως πενταψήφιο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας, εκτός από τη σεζόν του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ είχε πουλήσει μόνο την πρώτη σεζόν της επιστροφής της στην μεγάλη κατηγορία, όταν είχαν εκδοθεί και κάρτες για ανέργους με ειδικές τιμές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X