Ο Κιέζα «ψηφίζει» Γιουβέντους

Απίστευτη πρόταση της Μπάγερν για Κιέζα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσπαθεί να γίνει κάτοικος Τορίνο ο Φεντερίκο Κιέζα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport», ο 21χρονος ανερχόμενος σταρ της Φιορεντίνα θέλει να μετακομίσει στο Τορίνο για χάρη της «Γηραιάς Κυρίας», η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του και του προσφέρει πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 5 εκατομμύρια ευρώ!

Ο γιος του Ενρίκο Κιέζα αποτέλεσε την… αποκάλυψη των «βιόλα» στο φετινό πρωτάθλημα, με 12 γκολ σε 41 συμμετοχές κι όλα αυτά στην πρώτη του χρονιά στη Serie A, αλλά φαίνεται να μην έχει πειστεί από την προοπτική του πρότζεκτ του συλλόγου της Φλωρεντίας και ψάχνει ήδη το βήμα παραπάνω, όπως αναφέρει το ιταλικό Μέσο.

Αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, με τη Φιορεντίνα να προσπαθεί να διατηρήσει τον παίκτη στο δυναμικό της, κάτι που είχε δηλώσει και ο νεοφερμένος ιδιοκτήτης των «βιόλα», Ρόκο Κομίσο.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η μεταγραφή, ο Κιέζα θα βαδίσει στα «χνάρια» του συνονόματου του, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, ο οποίος πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2017 από τη Φιορεντίνα στη Γιουβέντους έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X