Χάντερ: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ και τους φίλους της, δεν αλλάζω όσα έζησα με τίποτα»

Tα highlights του ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με την Βίρτους Μπολόνια, ο Βινς Χάντερ πραγματοποίησε ένα αποχαιρετιστήριο ποστάρισμα, στον λογαριασμό του στο Instagram.

Εκεί, ο Αμερικανός σέντερ, θέλησε να ευχαριστήσει την ΑΕΚ, για ότι του έδωσε την τελευταία διετία, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει και τους φίλους της ομάδας που τον έκαναν να νιώθει πολύ οικεία στην Ελλάδα.

Κλείνοντας, ο 24χρονος άσος υπογράμμισε πως θα έχει για πάντα στην καρδιά και το μυαλό του τη «Βασίλισσα».

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Βινς Χάντερ έχουν ως εξής:

«Ευχαριστώ την ΑΕΚ για τα υπέροχα δύο αυτά χρόνια, που δεν θα τα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Ευχαριστώ τους φίλους της ΑΕΚ, που με έκαναν να νιώσω την Αθήνα σαν το σπίτι μου, εντός και εκτός παρκέ. Αυτά τα δύο χρόνια, με βοήθησαν να χτίσω τον εαυτό μου σαν άνθρωπο και σαν παίκτη και το εκτιμώ πολύ αυτό.

Τίποτα άλλο παρά μόνο αγάπη για το «κίτρινο» και το «μαύρο». Θα κρατάω για πάντα την πόλη και την ομάδα, στο μυαλό και την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ».

Το ποστάρισμα του 24χρονου στο Instagram, έχει ως εξής:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank You @aekbc it’s been a great two years, and I wouldn’t trade it for the world. Thank you to the #aek fans for making me feel like Athens was my home, on and off the court. These two years help me build myself as a person and player, and im very appreciative for that. Nothing but love for the black and yellow ?? and I’ll always keep the city and the team in my mind and heart. Thank you ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vince hunter (@iamvh32) στις

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X