Μπουρούσης: «Πήγα στην Γκραν Κανάρια λόγω του Κατσικάρη που γνωριζόμαστε από την ΑΕΚ»

Μπουρούσης: «Πήγα στην Γκραν Κανάρια λόγω του Κατσικάρη που γνωριζόμαστε από την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ενθουσιασμένος που θα ενισχύσει την Γκραν Κανάρια δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης!

Ο Έλληνας σέντερ αποκάλυψε πως σημαντικό ρόλο στην υπογραφή του στην ισπανική ομάδα έπαιξε η παρουσία του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο του συλλόγου, ενώ πρόσθεσε πως το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το καλύτερο της Ευρώπης και γι’ αυτό ήθελε να επιστρέψει εκεί.

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην Γκραν Κανάρια και αποτελεί μεγάλη χαρά που επιστρέφω στην ACB, όπου πέρασα τρία χρόνια. Επίσης, ήρθα και για τον Κατσικάρη, ο οποίος με γνωρίζει 19 χρόνια, καθώς ήταν προπονητής μου στην πρώτη μου επαγγελματική ομάδα, την ΑΕΚ. Θέλω να ξεκινήσω και να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Μπουρούση στην ιστοσελίδα της Γκραν Κανάρια, για να προσθέσει:

«Έπειτα από δύο χρόνια στην Κίνα, ήθελα να αγωνιστώ κάπου αλλού. Το ισπανικό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης και γι’ αυτό ήθελα να επιστρέψω. Θέλω να έχω κίνητρο όταν παίζω, να πιέζω στο όριο και να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο υψηλό επίπεδο».

Για να καταλήξει ο Έλληνας σέντερ: «Όταν έπαιζα στην Γκραν Κανάρια μου άρεσε η ατμόσφαιρα, καθώς οι οπαδοί της είναι θερμοί και μου αρέσει αυτό. Θέλω να μπω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι μπορώ να συνεισφέρω στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το κλαμπ, τον πρόεδρο και όλα τα μέλη της, για το ενδιαφέρον τους να με φέρουν».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X