«Βαριά» ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική Γυναικών στο πόλο

«Βαριά» ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική Γυναικών στο πόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών γνώρισε βαριά ήττα (15-5) από την παγκόσμια πρωταθλήτρια ομάδα των ΗΠΑ στον 1ο προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Νοτίου Κορέας.

Οι ΗΠΑ έδειξαν την κλάση τους και η Ελλάδα αν και είχε διάθεση να παίξει άμυνα δεν μπόρεσε να βρει λύσεις απέναντι στην κορυφαία ομάδα του πλανήτη.

Η Ελλάδα θα παίξει την Τετάρτη με την ηττημένη του αγώνα Αυστραλία-Ρωσία για τις θέσεις 5-8 και οι ΗΠΑ με την νικήτρια του συγκεκριμένου αγώνα για μια θέση στον τελικό.

Αυτή είναι η 2η ήττα σε 5 αγώνες στο τουρνουά με 10 γκολ διαφορά για την Ελλάδα αφού είχε ηττηθεί και με 14-4 στην πρεμιέρα από την Ισπανία.

Τα οχτάλεπτα: 4-0, 4-2, 2-2, 5-1.

ΗΠΑ (Κρικοριάν): Λόγκαν, Μούσελμαν 4, Σάιντμαν 1, Φατάλ 1, Χάουσχιλντ, Στέφενς 1, Χαραλαμπίδη 1, Νιούσουλ Κ.1, Φίσερ Α 2, Γκίλχριστ 1, Φίσερ Μ. 2, Ουίλιαμς 1, Τζόνσον.

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Χυδηριώτη, Κώτσια, Νίνου, Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Κοτσιώνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X