Βγαίνει από την εντατική ο Κούζμιτς!

Βγαίνει από την εντατική ο Κούζμιτς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Όγκνιεν Κούζμιτς. Ο Σέρβος σέντερ έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στην κατάστασή του, μετά το σοβαρό ατύχημα της περασμένης εβδομάδας και αναμένεται να βγει από την εντατική την Δευτέρα (22/07), καθώς αισθάνεται ολοένα και καλύτερα.

Πολύ ευχάριστα είναι και τα νέα, που βγαίνουν στη δημοσιότητα για τον συνοδηγό του Κούζμιτς, του οποίου η κατάσταση δείχνει εξίσου μεγάλα σημάδια βελτίωσης.

Το ιστορικό της νοσηλείας Κούζμιτς

Μετά από την πολύωρη επέμβαση που έκανε και τις εξετάσεις που έγινανσιτς 18/08 σε κεφάλι και πνεύμονες, δεν διαπιστώθηκε καμία επιπλοκή, αν και ο εγκέφαλός του ήταν ακόμα «σοκαρισμένος» από τα τραύματα.

Μέχρι τότε, ο 29χρονος πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού βρισκόταν σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση, μετά τις σοβαρές κακώσεις που υπέστη στο κεφάλι και το στήθος.

Έτσι οι γιατροί τον είχαν βάλει σε τεχνητό κώμα προκειμένου να μπορέσουν να τον σταθεροποιήσουν και παράλληλα να ελέγξουν καλύτερα την κατάστασή του καθώς ο εγκέφαλος του είχε υποστεί σοκ από το ατύχημα.

Όπως ανέφερε το νέο ιατρικό ανακοινωθέν» και το οποίο γνωστοποιεί ο Ερυθρός Αστέρας, οι γιατροί ξύπνησαν τον Κούζμιτς από το τεχνητό κώμα. Μάλιστα από τις εξετάσεις που του έκαναν διαπίστωσαν πως ούτε το κεφάλι του, ούτε οι πνεύμονες του έχουν υποστεί κάποια περαιτέρω ζημιά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X