Γκουντούρα: «Μεγάλο μετάλλιο και πλέον τις κοιτάω όλες στα μάτια»

Τρίτη στον κόσμο η Γκουντούρα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Δώρα Γκουντούρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σπάθης στη Βουδαπέστη και επιβεβαίωσε ότι ανήκει στις κορυφαίες αθλήτριες Ξιφασκίας του κόσμου.

Η Πρωταθλήτρια της ΑΕΚ έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Γκουντούρα λίγες ώρες πριν επιστρέψει στην Ελλάδα (21/07, 09:30), μίλησε στο aek.gr και αναφέρθηκε τόσο στο μετάλλιο, όσο και στην κορυφαία διοργάνωση του επόμενου καλοκαιριού. Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους όσους την στηρίζουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Δώρα Γκουντούρα:

“Είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη στιγμή και η αλήθεια είναι ότι θα περάσουν ημέρες για να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη στη Βουδαπέστη σήμερα. Ήταν ένα πολύ σπουδαίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αυτό το χάλκινο μετάλλιο για μένα είναι η απόδειξη ότι ανήκω στις μεγάλης κλάσης αθλήτριες του παγκόσμιου στερεώματος. Πριν τους αγώνες είχα πει στον εαυτό μου ότι πρέπει να κάνω το κάτι παραπάνω για να φτάσω ακόμα πιο ψηλά. Πλέον, κοιτάω όλες τις αθλήτριες στα μάτια“.

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο: “Το αποτέλεσμα αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς έδωσε πολύτιμους βαθμούς. Ο μεγάλος στόχος φυσικά είναι αυτός και θα κάνω τα πάντα για να το πετύχουμε“.

Για τον κόουτς Θανάση Δελενίκα και τον έφορο Κωνσταντίνο Ποτού: “Ο Θανάσης Δελενίκας έχει σταθεί δίπλα μου σε όλα τα δύσκολα και τα εύκολα. Του χρωστάω πάρα πολλά και κάθε επιτυχία είναι επιτυχία που μοιραζόμαστε. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που με έχει βοηθήσει όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και έξω από αυτόν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήθελα να πω και για τον έφορο κ. Ποτού που στέκεται δίπλα μου και με στηρίζει“.

Για όλους όσους την στηρίζουν: “Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΕΚ που με στηρίζει όσο μπορεί. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χορηγό μου, την bwin, που στέκεται στο πλευρό μου σε ό,τι χρειάζομαι“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X