Τρίτη στον κόσμο η Γκουντούρα!

Τρίτη στον κόσμο η Γκουντούρα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το χάλκινο μετάλλιο επιστρέφει από την Βουδαπέστη και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σπάθης η Δώρα Γκουντούρα!

Η Πρωταθλήτρια της ΑΕΚ με εντυπωσιακές εμφανίσεις, ανάγκασε την παγκόσμια κοινότητα της ξιφασκίας να υποκλιθεί στο ταλέντο της, ενώ έφτασε μία ανάσα από την είσοδό της στον μεγάλο Τελικό.

Παράλληλα, η Δώρα Γκουντούρα έκανε ένα τεράστιο άλμα για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. Αφού απέκλεισε κατά σειρά τις Φερνάντεζ (Ισπανία), Κρίτσιο (Ιταλία), Μπρουνέ (Γαλλία) και Μπερντέρ (Γαλλία), η Δώρα Γκουντούρα κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Πρωταθλήτρια Ρωσίας, Βελίκαγια.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-9, με τον Θανάση Δελενίκα να κοουτσάρει μαεστρικά, η Δώρα Γκουντούρα μείωσε σε 11-12 και κοίταξε στα μάτια την σπουδαία αντίπαλό της.

Δυστυχώς, η ατυχία “χτύπησε” την κορυφαία Ελληνίδα ξιφομάχο με το 11-15 να την αφήνει εκτός τελικού, αλλά εντός βάθρου.

Πανευτυχής και ο έφορος και ακούραστος “εργάτης” του τμήματος, Κώστας Ποτού, που ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα και συνεχάρη τον προπονητή και την αθλήτρια του που έκαναν περήφανους ολόκληρη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ συγχαίρει την Δώρα Γκουντούρα για την μεγάλη επιτυχία της και της εύχεται ακόμα μεγαλύτερες στιγμές στο μέλλον, χαρίζοντας υπερηφάνεια σε όλους τους Έλληνες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X