Φιλική νίκη για τον ΠΑΟΚ

Φιλική νίκη για τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα με 4-0 της Σιντ Τρουίντεν και έδειξε θετική εικόνα ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Ο Άμπελ Φερέιρα είχε σε πολύ καλή μέρα τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Ζαμπά, ενώ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, δοκιμάζοντας με όμορφο σούτ, είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β΄μέρους, ο Ζαμπά έκανε το 3-0, ενώ ο Πέδρο Ενρίκε, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 σε ένα δεύτερο ημίχρονο που ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το 60′ έδωσε χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους ποδοσφαιριστές του.

Οι επιλογές του Φερέιρα στον ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης (60’ Μελίσσας), Μάτος (60’ Στοχ), Βαρέλα (60’ Χατζηισαΐας), Κρέσπο (60’ Μιχαηλίδης), Ροντρίγκο, Αουγκούστο (46’ Μίσιτς), Ελ Καντουρί (60’ Κάτσε), Ζαμπά (60’ Ενρίκε) , Μπίσεσβαρ(46’ Λημνιός), Πέλκας (60’ Ίνγκασον) , Άκπομ (60’ Σφιντέρσκι).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X