«Κόπηκε» στα ιατρικά ο Περίν που θα έπαιρνε τη θέση του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα

«Κόπηκε» στα ιατρικά ο Περίν που θα έπαιρνε τη θέση του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά στην Μπενφίκα ο Ματία Περίν κι έτσι επηρεάζεται άμεσα η υπόθεση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου!

Ο Περίν, αντιμετωπίζει πρόβλημα το οποίο, σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν στην προσπάθεια ο παίκτης να υπογράψει στους «αετούς» της Λισαβόνας, θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα τετράμηνο μέχρι να είναι σε κατάσταση απόλυτης αγωνιστικής ετοιμότητας.

Έτσι, η μετακίνηση του 26χρονου τερματοφύλακα από την πώληση του οποίου η Γιουβέντους θα εισέπραττε 15 εκατομμύρια ευρώ (και θα έπαιρνε και τον 18χρονο μπακ, Ζοάο Φερέιρα), «ναυαγεί» και προς το παρόν, παραμένει ορθάνοιχτο το κενό που θ’ αφήσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πίσω του αν τελικά παραχωρηθεί.

Στη Μπενφίκα, που αποφάσισαν για τους λόγους τους ότι δεν θέλουν να κρατήσουν τον Έλληνα τερματοφύλακα στις τάξεις τους, καλούνται πλέον να διαχειριστούν το απρόοπτο που παρουσιάστηκε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X