Ψηλά στη λίστα του Λεβαδειακού ο Κοντοές

Ψηλά στη λίστα του Λεβαδειακού ο Κοντοές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Λεβαδειακού βρίσκεται το όνομα του Γιάννη Κοντοέ. Οι Βοιωτοί ψάχνονται για ενίσχυση στην άμυνα, με τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ να βρίσκεται στο στόχαστρό τους.

Ο 33χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άγιο Δημήτριο και στη συνέχεια πήγε σε Αθηναϊκό και Φωστήρα. Ακολούθησε ο Πανιώνιος και από εκεί η ΑΕΚ. Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος ήταν οι επόμενες ομάδες του μέχρι να υπογράψει στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες δύο στο Κύπελλο με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Λόγω της άφιξης του Νίκου Παπαδόπουλου δεν ανανέωσε τελικά με τους «κυανόλευκους». Φαίνεται, όμως, ότι βρήκε ομάδα με τους ίδιους στόχους στη Super League 2. Ο Λεβαδειακός αναζητά έμπειρους Έλληνες παίκτες και στα συν του Κοντοέ μεταξύ άλλων είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες της θέσης της άμυνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται αυτή η υπόθεση να έχει σχέση και με το διαφαινόμενο ναυάγιο στην περίπτωση του Γιάννη Στάθη. Ο 32χρονος δεξιός μπακ έμεινε επίσης ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ήταν σε συζητήσεις με τον Λεβαδειακό για να επιστρέψει εκεί, αλλά τελικά φαίνεται πως γα συγκεκριμένους λόγους το deal δεν θα προχωρήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X