Βέρντε: «Είμαι πολύ συγκινημένος- Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ΑΕΚ μου θυμίζει τους... Ναπολιτάνους»

Εικόνες από τις υπογραφές Βέρντε στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανιέλε Βέρντε  είναι και επίσημα… κιτρινόμαυρος, με τον 23χρονο εξτρέμ να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της  ΑΕΚ .

Ο Ναπολιτάνος παίκτης τόνισε πως είναι πολύ συγκινημένος που βρίσκεται στην ΑΕΚ, ενώ έκανε ειδική μνεία στον κόσμο της Ένωσης και τους… Ναπολιτάνους! Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα του να βρίσκεται στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλάδελφεια.

«Ειμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ. Εχω λάβει πολλή αγάπη. Ελπίζω να την ανταποδώσω. Το νούμερο 7 είναι κάτι που αγαπώ απο μικρός και ελπίζω να μου φέρει τύχη».

Για τις προσδοκίες που έχει;

«Αυτό που θέλω και ελπίζω να βοηθήσω όσο γίνεται την ομάδα να ξαναπάρει το πρωτάθλημα και στην Ευρώπη να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Για το αν  έχει προλάβει να μάθει για την ΑΕΚ και τον κόσμο;

«Δεν εχω λάβει πάρα πολλές πληροφορίες. Εχω δει βίντεο με τον κόσμο της ΑΕΚ, εχω δει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Μου θυμίζει τους Ναπολιτάνους. Ελπίζω να ζήσουμε όμορφες στιγμές».

Για το νέο γήπεδο κι αν έχει δει βίντεο;

«Δεν έχω δει, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Εχω ακούσει ότι θα είναι κάτι το εκπληκτικό. Ελπίζω να είμαι εδώ και να γιορτάσουμε με τους συμπαίκτες μου πολλά πράγματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X